This World goes Beyond Fantasy and Magic
 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Element Bliksem

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maliah Stealnail
Draken meesteres
Maliah Stealnail

Aantal berichten : 120
Registratiedatum : 04-10-09

Element Bliksem Empty
BerichtOnderwerp: Element Bliksem   Element Bliksem Icon_minitimezo okt 11, 2009 12:38 pm

De streek:
Het element Bliksem kan je alleen krijgen als je in het Zuiden geboren
wordt. De vuur draak overhandigd je deze kracht, in een droom als je
slaapt. Dit is een droom die je voor de rest van je leven lang kan
herinneren.


Level 0 en 1:

De basis van Bliksembeheersen: Nu kan je allen nog de basis. bliksemstralen afschieten, schokken afgeven en Bliksembollen afvuren. De meeste bliksemstralen zijn niet veel pijnlijker dan een harde voetbal die tegen je hoofd aan komt, de schokken komen niet harder aan dan een schok als je statisch bent en je kan niet meer dan 10 meter gebied bevriezen. Dit is dus de basis. Maar hé, alles wat ooit groot wordt, moet eerst bij de basis beginnen.


Level 2:

Dansende vonken: Vonken die van je handen af schieten en recht op je tegenstander af vliegen. Ze zijn op het eerste gezicht klein, maar geven een pijnlijke en brandende schok, die je nog lang zult navoelen. Ook geven ze 2e of 3e graad brandwonden, als ze op de blote huid vallen.

Level 3:

Verlammende Schok: Op het eerste gezicht lijkt dit op een gewone bliksemstraal, maar deze straal heeft zoveel volt, dat de werking verlammend is.

Level 4:

Zwaard van wraak: Een bliksemstraal, maar dan hard als een zwaard. Het is recht en stevig en komt hard aan. Dit zwaard snijd niet, maar geeft pijnlijke stoten.

Level 5:

Schot van omhelzing: Om je handen verschijnt een lange draad van bliksem. Die laat je om je tegenstander heen wikkelen, als een soort lint. Het lint schraapt langs de tegenstander, waardoor hij steeds pijnlijke schokken door het lichaam zal voelen en de huid steeds meer weg zal schroeien.

Level 6:

Verkolende Stoot: Je balt je vuisten, waarna je een lichte schok zal voelen. Het is geen onaangename schok, in tegendeel zelfs. Het geeft een bepaalde kik, die ervoor zorgt dat je nog meer opgefokt raakt. Met je vuisten sla je tegen je tegenstander, terwijl de vonken in het rond zullen vliegen en de tegenstander pijnlijke schokken krijgt en flinke wonden oploopt. Langzaam maar zeker, verkoolt je tegenstander en blijft er niet meer over dan een hoopje as.

Level 7:

Het leven uit de donkere wolk: Nooit opgevallen, wanneer het onweert, dat er altijd wel wat zwarte wolken bij hangen, die het meestal veroorzaken? In dit geval is dat dus ook niet anders. Als je De Leidster van Bliksem oproept, zal ze verschijnen met lichtsnelheid. Nou ja, eerst zie je een enorme, zwarte wolk. Daaruit komt een “schokkend” jonge vrouw. Om haar hand, zit een soort boog en met die boog, steekt ze altijd dodelijke bliksem schichten af. Nu doet ze dat ook bij je tegenstander, maar dan net iets anders. Telkens schiet ze rakelings langs de tegenstander, zodat er eerst pijnlijke wonden komen en waardoor de huid langzaam weg wordt geschroeid. Dan, als de tegenstander niet meer kan rennen, maakt de leidster er een kil einde aan, door 1 van haar “pijlen” gewoon dwars door het hoofd van de tegenstander te schieten. Dan zal ze samen met haar zwarte wolk weer verdwijnen.

_________________

Element Bliksem Shinin13
When you are smiling to me, I have got the feeling that I am in heaven
Terug naar boven Ga naar beneden
http://beyondfantasy.actieforum.com
 
Element Bliksem
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Beyond Fantasy :: De Krachten :: De Elementaire Krachten-
Ga naar: