This World goes Beyond Fantasy and Magic
 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Element Natuur

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maliah Stealnail
Draken meesteres
Maliah Stealnail

Aantal berichten : 120
Registratiedatum : 04-10-09

Element Natuur Empty
BerichtOnderwerp: Element Natuur   Element Natuur Icon_minitimezo okt 11, 2009 3:36 pm

De streek:
Het element Natuur kan je alleen krijgen als je in het Noorden geboren
wordt. De aarde draak overhandigd je deze kracht, in een droom als je
slaapt. Dit is een droom die je voor de rest van je leven lang kan
herinneren.


Level 0 en 1:

De basis van Natuurbeheersing: Nu kan je allen nog de basis. Mesbladen afschieten, takken en wortels sturen. De meeste mesbladen zijn niet veel scherper dan een oud en gebruikt vleesmes, meestal zelfs nog botter. De takken kan je nog niet verder laten groeien dan 4 tot 5 meter en de wortels zijn meestal wat dun en slapper, omdat je ze nog niet zo ver uit de grond kan laten komen. Dit is dus de basis. Maar hé, alles wat ooit groot wordt, moet eerst bij de basis beginnen.

Level 2:

Wortel begraving: Met de wortels van de bomen die je naar boven stuurt, kan je je tegenstander meteen een mooie begrafenis bezorgen. De wortels en stengels zullen hem bij zijn voeten vast grijpen en naar beneden, de grond in trekken.

Level 3:

Dans van de Sakura: Bloesemblaadjes van de bekende kersenbloesem oproepen en rond je vijand laten vliegen als een soort tornado. Op het eerste gezicht lijkt deze aanval niet gevaarlijk, maar de blaadjes zijn scherp als messen, dus elke keer als ze langs het vlees van de tegenstander komen, bezorgen ze pijnlijke en prikkende wondjes.

Level 4:

Levende boom: Bomen kan je later lopen op hun eigen wortels. Ze kunnen met hun takken iemand lelijke wonden bezorgen en zelfs iemand vast grijpen met hun langste en sterkste wortels.

Level 5:

Bloem der Misleiding: Op natuurlijke gronden, waar planten en bomen kunnen groeien, kan je een enorme en prachtige bloem laten groeien. Van de bloem komt een enorm lekkere en sterke geur af, die met een bepaalde aantrekkingskracht op je tegenstander werkt. De bloem komt uit en zijn blaadjes hebben de mooiste kleuren! Wat jammer alleen dat het een vleesetende plant is. Met zijn wortels grijpt hij zijn tegenstanders vast en zal ze naar binnen schrokken.

Level 6:

Reizend leven: Overal waar je je ook bevind, kan je de natuur laten groeien en leven, waarmee je kan vechten. De planten tappen wel kleine beetjes energie van je af als ze zich niet met de aarde kunnen voeden, dus wees voorzichtig met gebruiken en doe dit niet te vaak!

Level 7:

De verdwijning van de Spirit van Natuur: Natuurlijk leeft, dat weet iedereen. Maar, het levende is niemand minder dan De Spirit van de Natuur. Zij zorgt dat elke plant leeft en sterft. Als ze verschijnt uit een plant, zal ze er voor zorgen dat het lichaam van je tegenstander veranderd in iets van de natuur. Stengels zullen zich om je tegenstander vast grijpen en zich om hem/haar heen wikkelen, tot hij/zij helemaal bedekt is. Dan, word het lichaam samen gevoegd met de planten en laat de Spirit de planten langzaam sterven. Samen met de planten, sterft je tegenstander dan ook. Als dat klaar is, verdwijnt de Spirit weer in een plant.

_________________

Element Natuur Shinin13
When you are smiling to me, I have got the feeling that I am in heaven
Terug naar boven Ga naar beneden
http://beyondfantasy.actieforum.com
 
Element Natuur
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Beyond Fantasy :: De Krachten :: De Elementaire Krachten-
Ga naar: