This World goes Beyond Fantasy and Magic
 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Element Water

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maliah Stealnail
Draken meesteres
Maliah Stealnail

Aantal berichten : 120
Registratiedatum : 04-10-09

Element Water Empty
BerichtOnderwerp: Element Water   Element Water Icon_minitimezo okt 11, 2009 4:21 pm

De streek:
Het element Water kan je alleen krijgen als je in het Oosten geboren wordt. De water draak overhandigd je deze kracht, in een droom als je slaapt. Dit is een droom die je voor de rest van je leven lang kan herinneren.

Level 0 en 1:

De basis van Watersturen: Nu kan je allen nog de basis. Waterbubbels afschieten, Waterstralen sturen en Kleine vloedgolven maken. De meeste waterbubbels komen niet veel harder dan een honkbal aan, meestal zelfs nog zachter. De waterstralen komen niet harder aan dan een zweepslag en de vloedgolfjes komen niet veel hoger dan 5 meter en niet verder dan 20 meter. Dit is dus de basis. Maar hé, alles wat ooit groot wordt, moet eerst bij de basis beginnen.


xLevel 2:

De stroming: Met al het water dat je om je heen kan verzamelen, maak je een enorme draaiende waterstraal om jou en de tegenstander heen. De straal laat je steeds kleiner worden en zal af en toe de tegenstander aanraken, met een scherpe en snijdende straal. Tot de straal helemaal om de tegenstander heen zit, heeft de tegenstander maar weinig denktijd om weg te komen, zonder al teveel verwondingen.

xLevel 3:

Draaikolk: De grote van de draaikolk hangt af van het water dat op het moment in de buurt is. Hoe meer water, hoe groter hij is en des te dodelijker. Het water draait rond je tegenstander en maakt steeds kleinere rondjes, tot je tegenstander helemaal ingesloten zit en uiteindelijk zelf rond draait in het water. Hoe langer dit zal duren, hoe minder kans hij/zij zal hebben om eruit te komen en dan zal hij/zij uiteindelijk verdrinken door de woeste stroming.


Level 4:

Water onder de voeten: Uit de grond weet je hoe je water kan halen. Laat dit nou net precies naar boven komen bij je tegenstander. Het water komt omhoog en grijpt zich om je tegenstander heen. Het zal zich omhoog werken en zal proberen al het lucht uit zijn/haar lichaam te persen.

xLevel 5:

Water kooi: Dit is eigenlijk niet meer dan een enorme bubbel. De bubbel zorgt ervoor dat de tegenstander word opgesloten en dan vult hij zich vanzelf met water, waardoor de tegenstander uiteindelijk vanzelf verdrinkt.

xLevel 6:

Oceaan: Creëer een hele oceaan om je heen, met de grote van een voetbalveld. Alles om je heen zal worden weg gespoeld door de sterke stroming, op jou zelf na natuurlijk.

xLevel 7:

De vloek van het Vergeten water: Het enige wat je hoeft te doen als je in de buurt van water bent, is fluiten. Het maakt niet uit bij welk water je bent, al is het een glas water werkt het nog! Je moet op de juiste toon hoogte fluiten, dan zal het water zich vermeerderen en wordt de tegenstander door een onbekend persoon het water in getrokken. Men zegt dat dit De Heerseres van het Water is, maar dat ze is verlaten door haar volk en uiteindelijk is vergeten. Dan, als ze de tegenstander goed vast heeft, zal zij samen met het water en de tegenstander verdwijnen en terug keren naar waar ze vandaan kwam, de diepte van de oceaan. Steeds verder zal ze weg zinken en de tegenstander zal uiteindelijk samen met haar eenzaam sterven en vergeten worden.

_________________

Element Water Shinin13
When you are smiling to me, I have got the feeling that I am in heaven
Terug naar boven Ga naar beneden
http://beyondfantasy.actieforum.com
 
Element Water
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Beyond Fantasy :: De Krachten :: De Elementaire Krachten-
Ga naar: