This World goes Beyond Fantasy and Magic
 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Element Aarde

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maliah Stealnail
Draken meesteres
Maliah Stealnail

Aantal berichten : 120
Registratiedatum : 04-10-09

Element Aarde Empty
BerichtOnderwerp: Element Aarde   Element Aarde Icon_minitimezo okt 11, 2009 6:27 pm

De streek:
Het element Aarde kan je alleen krijgen als je in het Noorden geboren
wordt. De aarde draak overhandigd je deze kracht, in een droom als je
slaapt. Dit is een droom die je voor de rest van je leven lang kan
herinneren.

Level 0 en 1:

De basis van Aardesturen: Nu kan je allen nog de basis. Stenen uit de grond laten schieten, Barsten in de grond maken waardoor de grond langzaam zal instorten en rotsblokken afvuren. De meeste stenen zijn niet veel groter dan een voetbal, de barsten komen niet veel verder dan 20 meter en de rotsblokken komen niet harder aan dan een vuistslag in de maag. Dit is dus de basis. Maar hé, alles wat ooit groot wordt, moet eerst bij de basis beginnen.

Level 2:

Storm van steen: Stenen met allemaal verschillende grote, laat je uit de grond schieten. Als een soort tornado laat je ze om je tegenstander heen vliegen, met een enorme vaart. Als hij probeert te ontsnappen, krijgt hij de stenen tegen zich aan, wat pijnlijk is en fataal kan zijn. Maar, het is dat, of wachten tot de stenen hem vanzelf raken.

Level 3:

Langzame verbrijzeling: Langzaam, laat je de aarde je tegenstander bij de voeten vast grijpen, zodat hij niet meer weg kan gaan. Dan, werkt er steeds meer aarde zich steeds meer omhoog, tot de tegenstander helemaal bedekt is met aarde. Dan, hoef je alleen maar je arm uit te strekken en een vuist van je hand te maken, zodat je tegenstander langzaam wordt samen geperst door de aarde die om het lichaam heen zit.

Level 4:

Huis der eeuwige doem: Met honderden blokken maak je om je tegenstander heen een dikke hut, een soort iglo, maar dan zonder opening. De stenen zijn stevig en bijna onverwoestbaar. Als de tegenstander er niet uit komt, zal hij of verhongeren, of stikken wegens te weinig zuurstof.

Level 5:

Aardbeving: Met een krachtige slag op de grond met je vuist, kan je de aarde zo doen trillen, dat de grond onder iemand zijn voeten weg scheurt. De tegenstander valt dan naar beneden, in een bodemloze afgrond en zal blijven vallen. Langzaam maar zeker zal je het geschreeuw horen afsterven.

Level 6:

Wanden verschuiving: Je laat 4 muren omhoog schuiven, om je tegenstander heen, zodat hij in een soort kamer staat. Dan, laat je de wanden steeds dichter naar elkaar toe schuiven, tot je tegenstander uiteindelijk geplet wordt.

Level 7:

Voldoening van de Aarde: Wie kan je nou beter laten vechten dan De Aarde zelf? Sla met je platte hand op de grond en blijf net zo lang staan, tot je een bepaalde trilling voelt. Dan, zal er in de grond een gat verschijnen en door dat gat komt er een jonge vrouw. Geloof het of niet, maar dit is De Regelaarster van de Aarde. Meestal is ze vredelievend en zachtaardig, maar als je aan haar aarde komt, wordt ze juist het tegenovergestelde. Ze zal een spelletje spelen met de vijand, die hem helemaal gek zal maken. Eerst jaagt ze hem op en telkens als hij/zij ergens heen probeert te vluchten, schiet er een stenen wand omhoog die hem/haar tegen houd. Dan, na een spelletje kat en muis, als ze het zat is, maakt ze er kil een einde aan. Ze vormt duizenden scherpen stenen, in de vorm van een ijspegel en schiet die op de tegenstander af, die dan dwars door het vlees snijden. Dan, komt er langzaam een einden aan.

_________________

Element Aarde Shinin13
When you are smiling to me, I have got the feeling that I am in heaven
Terug naar boven Ga naar beneden
http://beyondfantasy.actieforum.com
 
Element Aarde
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Beyond Fantasy :: De Krachten :: De Elementaire Krachten-
Ga naar: