This World goes Beyond Fantasy and Magic
 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Element Vuur

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maliah Stealnail
Draken meesteres
Maliah Stealnail

Aantal berichten : 120
Registratiedatum : 04-10-09

Element Vuur Empty
BerichtOnderwerp: Element Vuur   Element Vuur Icon_minitimezo okt 11, 2009 3:24 pm

De streek:
Het element Vuur kan je alleen krijgen als je in het Zuiden geboren
wordt. De vuur draak overhandigd je deze kracht, in een droom als je
slaapt, pas nadat je geboren bent. Dit is een droom die je voor de rest van je leven lang kan
herinneren.

Level 0 en 1:

De basis van vuursturen: Nu kan je allen nog de basis. Vuurbollen afschieten, vuurgolfjes maken en vuurstralen afvuren. De meeste vuurbollen zijn niet veel groter dan een voetbal, meestal zelfs nog kleiner. De vuurgolfjes komen niet verder dan 4 tot 5 meter en de vuurstralen komen niet harder aan dan een honkbal. Dit is dus de basis. Maar hé, alles wat ooit groot wordt, moet eerst bij de basis beginnen.

Level 2:

Vuuradem: Je kan het eigenlijk wel vergelijken met het vuur spuwen van een draak. Dit is alleen minder sterk. Het is vrij simpel, je hoeft alleen maar je vurige adem uit te blazen vlak bij je tegenstander, die pijnlijke en grote brandwonden zal oplopen.

Level 3:

Vuur cirkel: Als je een gevecht houd, is het natuurlijk nogal onhandig als je tegenstander de benen kan nemen. Met deze aanval, kan je om je vecht gebied een enorme cirkel (Of niet enorm, mag je zelf weten) van vuur creëren, waardoor niemand meer naar binnen of buiten kan. En als je tegenstander te dicht bij het brandende vuur komt, zal zijn huid worden verschroeit.

Level 4:

Vuur dans: Eigenlijk is dit meer dans dan vechten, tenminste, dat denken de meeste mensen. Het is zowel mooi, als gevaarlijk. Je begint met een oude dans uit de Oosterse stijl. Het is oud, elegant en mooi. Door de mooie bewegingen, raakt de tegenstander afgeleid en uiteindelijk in een soort trance. Maar terwijl je die dansbewegingen maakt, vuur je kleine vuurgolfen af. De golven beginnen klein en kunnen nog niet zoveel, kwaad maar hoe langer je danst, hoe grotere bewegingen je zult maken en hoe groter en pijnlijker de vuur aanvallen worden.

Level 5:

Oceaan van vlammen: De Zee van vlammen was vrij beperkt en een stuk minder groot. Maar de Oceaan van vlammen, kan letterlijk een heel voetbalveld opvullen met enkel en alleen maar vlammen, die alles op hun pad zullen verschroeien en in de as zullen leggen.

Level 6:

Feniks vlam: Een vlam die nooit zal doven, als hij eenmaal aan is. Deze vlam zal voor altijd om zijn tegenstander heen blijven en je krijgt hem er niet zomaar af met een beetje water. Maar, deze vlam brand niet, in tegendeel. In plaats van branden, zuigt hij langzaam je energie weg. Het kan ook andersom, dat hij iemand energie GEEFT, maar dit ligt geheel aan de persoon die de vlam heeft aan gemaakt.

Level 7:

Engel van vuur: Een aanval die iemand meteen kan doden. Met speciale handgebaren en de juiste concentratie roep je een levend wezen op, die toch enkel en alleen bestaat uit vuur. Dit is de De Vuur Engel, een wonder schone vrouw. Maar, ze is vooral dodelijk. Met enkel een aanraking kan ze de vijand van haar meester/meesteres doden. De eigenaar van dit opgeroepen wezen kan de engel voor zichzelf laten vechten, terwijl hij/zij zelf lekker geniet van de show. De engel zal ook niet verdwijnen tot de tegenstander dood is, of tot haar meester/meesteres haar opdraagt te verdwijnen.

_________________

Element Vuur Shinin13
When you are smiling to me, I have got the feeling that I am in heaven
Terug naar boven Ga naar beneden
http://beyondfantasy.actieforum.com
 
Element Vuur
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Beyond Fantasy :: De Krachten :: De Elementaire Krachten-
Ga naar: