This World goes Beyond Fantasy and Magic
 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Element Lucht

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maliah Stealnail
Draken meesteres
Maliah Stealnail

Aantal berichten : 120
Registratiedatum : 04-10-09

Element Lucht Empty
BerichtOnderwerp: Element Lucht   Element Lucht Icon_minitimezo okt 11, 2009 6:20 pm

De streek:
Het element Lucht kan je alleen krijgen als je in het Westen geboren
wordt. De lucht draak overhandigd je deze kracht, in een droom als je
slaapt, pas nadat je geboren bent. Dit is een droom die je voor de rest van je leven lang kan
herinneren.

Level 0 en 1:

De basis van Luchtsturen: Nu kan je allen nog de basis. Wervelwinden afvuren, Luchtbollen maken en Windvlagen maken. De meeste wervelwinden komen niet veel harder dan een voetbal aan, Luchtbollen niet harder dan een honkbal en windvlagen gaan niet veel verder dan 20 meter en komen niet harder aan dan een voetbal. Dit is dus de basis. Maar hé, alles wat ooit groot wordt, moet eerst bij de basis beginnen.

Level 2:

Messen wind: Een windvlaag, die snijd als een mes. Deze wind kan voor diepe en pijnlijke wonden zorgen.

Level 3:

Knel vlaag: Deze windvlaag lijkt op het eerste gezicht een gewone messen wind, maar als deze is afgevuurd, zal je tegenstander er al snel achter komen dat er iets vreemds aan is. Deze wind gaat niet zomaar langs je heen, maar verstrengelt zich om je heen. De wind blijft langs je tegenstander cirkelen en net als de messenwind, snijd hij. Maar, de cirkels worden steeds kleiner en kleiner, tot de wind zich om je tegenstander heen knelt.

Level 4:

Val van angst: Met een enorm harde wind, blaas je je tegenstander omhoog, een meter of 30 de lucht in. Dan zal je tegenstander weer met een enorme vaart naar beneden vallen en uiteindelijk met een harde en pijnlijke stoot op de grond neer komen.

Level 5:

Orkaan: Enorme winden, groot en snel achter elkaar. Je laat ze rond je tegenstander cirkelen, steeds sneller en sneller. Steeds worden het er meer en ze beginnen op te hopen. Dat is het begin van de orkaan.

Level 6:

Zuurstof ontneming: Met veel oefenen weet je eindelijk hoe je zuurstof uit de lucht te halen. Dit hoef je alleen maar bij het gebied van je tegenstander te doen, om ervoor te zorgen dat hij langzaam stikt en zo aan zijn einde komt.

Level 7:

Wind van Vrijheid: Uit de lucht zal een jong meisje vallen, met enorme vaart. Om haar lichaam heen zitten sterke ketens, die niemand kan breken, behalve zij. Dit meisje staat ook wel bekend als De Priesteres van de Wind. Als ze op de grond neer komt en netjes op haar voeten land, breekt ze met een messen wind zonder moeite de ketens. Met de wind stuurt ze de ketens om je tegenstander heen, zodat de ketens de tegenstander vast zullen grijpen. Dan, verdwijnt ze samen met je tegenstander weer de hemel in. De tegenstander verdwijnt dan en zal samen gevoegd worden met de lucht en word dan uiteindelijk zelf de wind.

_________________

Element Lucht Shinin13
When you are smiling to me, I have got the feeling that I am in heaven
Terug naar boven Ga naar beneden
http://beyondfantasy.actieforum.com
 
Element Lucht
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Beyond Fantasy :: De Krachten :: De Elementaire Krachten-
Ga naar: