This World goes Beyond Fantasy and Magic
 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Element IJs

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maliah Stealnail
Draken meesteres
Maliah Stealnail

Aantal berichten : 120
Registratiedatum : 04-10-09

Element IJs Empty
BerichtOnderwerp: Element IJs   Element IJs Icon_minitimezo okt 11, 2009 12:42 pm

De streek:
Het element IJs kan je alleen krijgen als je in het Oosten geboren
wordt. De water draak overhandigd je deze kracht, in een droom als je
slaapt. Dit is een droom die je voor de rest van je leven lang kan
herinneren.

Level 0 en 1:

De basis van IJssturen: Nu kan je allen nog de basis. IJspegels afschieten, ijsbollen maken en gebieden bevriezen. De meeste ijspegels zijn niet veel groter dan een hamer en niet scherper dan een bot mes, meestal zelfs nog kleiner en botter. De ijsbollen komen niet harder aan dan een honkbal en je kan niet meer dan 10 meter gebied bevriezen. Dit is dus de basis. Maar hé, alles wat ooit groot wordt, moet eerst bij de basis beginnen.

Level 2:

Bevroren ziel: Zonder dat je tegenstander het eerst door zal hebben, bevries je hem een heel klein beetje, steeds beetje bij beetje. Eerst valt de kou niet eens zo op, maar later, wordt het steeds moeilijker om te bewegen zonder te rillen. Zo vriest de tegenstander letterlijk langzaam dood.

Level 3:

IJspegel regen: Door middel van het vocht in de lucht te bevriezen en er grote ijspegels van te maken, kan je tegenstander opeens niet meer veilig buiten lopen. IJspegels die zo scherp zijn als messen laat je uit de lucht vallen, precies boven je tegenstander, waardoor er nog maar weinig tijd is om weg te komen.

Level 4:

Kristallen van gevangenschap: Uit de grond laat je dikke pilaren ijs schieten, met de vorm van kristallen. Als een soort gevangenis zullen die om je tegenstander heen gaan staan en blijven zich maar hoger werken, zodat het onmogelijk word om uit deze gevangenis te klimmen.

Level 5:

De val van gebroken ijs: Het begint met het ijs dat je om de voeten van je tegenstander heen laat gaan, zodat hij niet meer weg kan. Dan, vorm je een enorm ijsblok, nog groter dan een rots boven het hoofd van je tegenstander en laat het neerstorten. De rest hoeft niet uitgelegd te worden.

Level 6:

Gebroken hart: Het hart, één van de belangrijkste organen van het lichaam. Zo kwetsbaar en belangrijk. Dit weet je maar al te goed, daarom is deze aanval belangrijk om te weten. Eerst kon je alleen maar dingen van buiten bevriezen, maar nu, ook van binnen. Je begint bij de kamers van het hart, die je langzaam bevriest. Het hart gaat steeds langzamer kloppen en het bloed stoomt bijna niet meer, omdat het is vast gevroren. Geen bloed, betekend natuurlijk ook geen leven. Dan, zal uiteindelijk het hart stoppen met kloppen en het bloed is gestopt met stromen. Dan zal uiteindelijk het hart in stukken breken, letterlijk, dus is het lichaam gestopt met leven.

Level 7:

Adem van de IJskoningin: De IJskoningin , staat ook wel bekend als een harteloos en moordend wezen. Men zegt dat slechts haar adem al genoeg is iemand iemand compleet te bevriezen en als ze in haar vingers knipt, zal het bevroren persoon in miljoenen stukjes ijs uit elkaar vallen. Ze is gevaarlijk en dood soms mensen voor de lol. Daarom hebben de 4 draken haar opgesloten diep in de ijskelders, die zich overal diep in de grond bevinden. Ze zit vast aan ketens, die ze niet kan breken. Alleen iemand van het hoogste level kan haar oproepen. Ze word opgeroepen en zal door de ketens omhoog uit de grond worden getrokken. Als de persoon die haar opgeroepen heeft het signaal geeft, blaast ze haar koude adem richting de tegenstander, waardoor hij/zij compleet zal bevriezen. Als je dan in je vingers knipt, zal de tegenstander in miljoenen kleine stukjes uit elkaar vallen. Dan, keert de IJskoningin vanzelf weer terug naar de donkere kelders.

_________________

Element IJs Shinin13
When you are smiling to me, I have got the feeling that I am in heaven
Terug naar boven Ga naar beneden
http://beyondfantasy.actieforum.com
 
Element IJs
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Beyond Fantasy :: De Krachten :: De Elementaire Krachten-
Ga naar: