This World goes Beyond Fantasy and Magic
 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Kracht Voodoo

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maliah Stealnail
Draken meesteres
Maliah Stealnail

Aantal berichten : 120
Registratiedatum : 04-10-09

Kracht Voodoo Empty
BerichtOnderwerp: Kracht Voodoo   Kracht Voodoo Icon_minitimezo okt 11, 2009 3:38 pm

Met deze kracht wordt je gewoon geboren, maakt niet uit welke kracht je ouders hebben. De 7 oude wijzen hebben hiervoor gezorgd. Zo is er geen enkel persoon die een zeldzamere kracht heeft, waardoor er geen enkele kracht kan afsterven.

Level 0 en 1:

De basis van Voodoo: Nu kan je allen nog de basis. Pijnigen door middel van poppen, contact met geesten hebben en lichaamsdelen besturen. In de meeste situaties is het pijnigen niet makkelijk, aangezien je eerst wat van het bloed van je tegenstander op een pop moet hebben, voordat de echte pret kan beginnen. Het contact met geesten is vrij beperkt en nogal zwaar, bovendien kan je geesten nauwelijks voor je laten vechten en lichaamsdelen besturen gaat alleen met zo een pop en iedereen met een wilskracht die sterk genoeg is, kan dit laten stoppen. Dit is dus de basis. Maar hé, alles wat ooit groot wordt, moet eerst bij de basis beginnen.


Level 2:

Leven van het levenloze: Je bent sinds level 1 al bekend met de naalden. Tot nu toe kon je met deze naalden alleen maar je tegenstander vreselijk pijnigen en martelen. Nu, gaat het een stapje verder. Dit zijn speciale naalden, met woorden van leven erin. Als je één van deze naalden in een levenloos voorwerp steekt, zal het voorwerp tot leven komen en zal het doen wat zijn meester hem opdraagt. Dit is echter wel voor maar tijdelijk, ongeveer een minuut of 10 per voorwerp.

Level 3:

Ziekte van rottend vlees: Door middel van een enkele naald te gebruiken, kan je ervoor zorgen dat je tegenstander ernstig ziek word. Maar, dit is een andere naald dan je gewoonlijk gebruikt. In deze naald zitten woorden van jezelf, woorden van een spreuk. Je hoeft deze naald alleen maar in het vlees van je tegenstander te zetten en het vlees zal met de minuut beetje bij beetje beginnen te rotten. Alleen jij kan dit natuurlijk weer terug draaien.

Level 4:

Blik van de verstening: Met een dodelijke blik, waardoor de kleur van je ogen voor niet langer dan 2 seconden veranderd naar helemaal wit, zal de tegenstander verstenen. Een soort van verstenen eigenlijk. Door de blik, krijgt de tegenstander een soort shock ervaring, waardoor hij/zij niet meer kan bewegen, net zoals bij een echte shock. Maar deze stilstand duurt even iets langer.

Level 5:

De pop van verwarring: Het begint eigenlijk bij een gewone voodoo pop, die je altijd al gebruikte en bij je had. Nu, zal ze de pop even op jezelf moeten gebruiken en even pijn moeten lijden. Smeer wat van je eigen bloed op de pop, al is het maar een klein beetje. Dan, steek je een speciale naald in de pop. Even zal je wat pijn voelen, maar dit zal snel weer verdwijnen. Dan zal de pop uit groeien tot een soort spiegelbeeld van jezelf. Precies hetzelfde uiterlijk, dezelfde vecht technieken en bijna dezelfde gedachten. Met 2 tegen 1 vecht toch een stuk makkelijker.

Level 6:

De marionet: Met speciale draadjes, gemaakt van je aura, kan je een levend persoon omtoveren tot je eigen marionet. Omdat de draadjes van je eigen aura zijn gemaakt, is er geen mogelijkheid om ze kapot te krijgen, met geweld dan. In elk geval, kan je met deze draden je tegenstander alle bewegingen laten doen die jij maar wilt. Natuurlijk moet je wel met je armen mee sturen, net zoals bij een echte marionet, wat het wel ietsjes moeilijker kan maken.

Level 7:

Opgesloten ziel: Met een bepaalde spreuk en bewegingen met de handen, waarbij uiterste concentratie nodig is, kan je je tegenstander opsluiten in zijn eigen lichaam. Als het ritueel uiteindelijk is gelukt, zal het lichaam van de tegenstander uiteindelijk veranderen in een slappe, lappen pop en slap op de grond vallen. De ziel zit echter nog in het lichaam en kan volgen wat er allemaal gebeurt, maar het lichaam kan niet meer door hem zelf bediend worden. Het is niets meer dan een stuk levenloosheid.

_________________

Kracht Voodoo Shinin13
When you are smiling to me, I have got the feeling that I am in heaven
Terug naar boven Ga naar beneden
http://beyondfantasy.actieforum.com
 
Kracht Voodoo
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Beyond Fantasy :: De Krachten :: De Overige krachten-
Ga naar: