This World goes Beyond Fantasy and Magic
 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Kracht Dieren

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maliah Stealnail
Draken meesteres
Maliah Stealnail

Aantal berichten : 120
Registratiedatum : 04-10-09

Kracht Dieren Empty
BerichtOnderwerp: Kracht Dieren   Kracht Dieren Icon_minitimezo okt 11, 2009 6:39 pm

Met deze kracht wordt je gewoon geboren, maakt niet uit welke kracht je ouders hebben. De 7 oude wijzen hebben hiervoor gezorgd. Zo is er geen enkel persoon die een zeldzamere kracht heeft, waardoor er geen enkele kracht kan afsterven.

Level 0 en 1:

De basis van Dieren: Nu kan je allen nog de basis. Praten met dieren, je tanden langer laten groeien en je nagels langer laten groeien. Je spraak is nog niet perfect, dus vaak horen de dieren het niet als je ze om hulp vraagt, je tanden zijn niet veel langer geworden dan 5 centimeter, niet scherper dan een dolk en hetzelfde geld voor je nagels. Dit is dus de basis. Maar hé, alles wat ooit groot wordt, moet eerst bij de basis beginnen.

Level 2:

Vleugels van de adelaar: Vleugels zullen op je rug groeien wanneer jij dat wilt. De vleugels zijn groot, speciaal aangepast voor jouw lichaam zodat ze je met gemak kunnen dragen. Ze zijn groot, mooi en elegant. Maar, dat wil niet zeggen dat ze niet gevaarlijk zijn. De veren zijn zo scherp als messen, dus hoef je ze alleen maar met een goede beweging van je vleugels naar je tegenstander af te vuren, zodat er een paar mooie voltreffers gemaakt worden.

Level 3:

Klauwen van het beest: Je kan deze klauwen vergelijken met katten klauwen, maar ze zijn veel groter en net zo scherp als zwaarden. Ze zijn lang en scherp als kromzwaarden. De aanblik van deze enorme klauwen schrikt meestal wel af, voordat het gevecht echt is begonnen. Het werkt vrij simpel, gewoon hetzelfde als slaan of krabben, maar dan met enorme klauwen.

Level 4:

Slangen beet: Je hoektanden zullen lang groeien en worden scherp als messen. Als je met je tong langs je tanden gaat, kan je het gif al proeven en de scherpte voelen. Je hoeft nu alleen nog maar iemand te bijten, op zo een manier dat je gif beet in contact komt met het bloed dat door het lichaam van je tegenstander stroomt. Als dit is gelukt, heeft je tegenstander nog maar 20 minuten te leven. Dit zal veel korter lijken, omdat je tegenstander door de pijn en stres na 10 minuten al zal bezwijken en dan uiteindelijk vanzelf sterft.

Level 5:

Roep van de draken: Met deze oorverdovende brul kan je van 5 kilometer afstand een draak oproepen. De brul is hard en pijnlijk voor andere, terwijl jij er helemaal geen last van heb. Als er in het gebied om je heen, binnen een straal van 5 kilometer een draak, of een aantal draken, aanwezig is, komen ze binnen een paar seconden aanvliegen om je te hulp te schieten.

Level 6:

Geest van de oude oertijger: Hiermee roep je de geest van de meester van de wilde beesten op, de oertijger. Dit trotse beest is al jaren dood, maar is berijd te vechten, in jouw lichaam. Als de geest uiteindelijk in jouw lichaam zit, krijg je de eigenschappen van de oude tijger. Je handen groeien uit tot grote en scherpe klauwen, je voeten worden sterke poten, waar je goed op kunt leunen, je tanden groeien tot gevaarlijke en dodelijke wapens, je krijgt zelfs een staart en oren. Je staat een beetje krom met je rug, alsof je een best bent dat op zijn achterpoten staat, terwijl je verder je eigen lichaamsdelen nog behoud. Je krijgt wel dezelfde vechtspirit als de oude tijger en vecht je eigenlijk samen met hem, maar dan in een zelfde lichaam. Je bent hierdoor lenig, snel, je zintuigen zijn nog scherper en je vecht tot het einde. Maar waarschijnlijk is dat niet eens nodig, als je tegenstander dit ziet.

Level 7:

Ultieme transformatie: Eindelijk, weet je hoe je jezelf kan veranderen in welk dier dan ook. Je kan jezelf zelfs veranderen in een draak! Je tegenstander maakt echt geen kans nu, want je kan hiermee ook elke eigenschap van het dier dat je aanneemt krijgen. Snelheid, lenigheid, kracht, je hebt het allemaal.

_________________

Kracht Dieren Shinin13
When you are smiling to me, I have got the feeling that I am in heaven
Terug naar boven Ga naar beneden
http://beyondfantasy.actieforum.com
 
Kracht Dieren
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Beyond Fantasy :: De Krachten :: De Overige krachten-
Ga naar: