This World goes Beyond Fantasy and Magic
 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Kracht Geluid

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maliah Stealnail
Draken meesteres
Maliah Stealnail

Aantal berichten : 120
Registratiedatum : 04-10-09

Kracht Geluid Empty
BerichtOnderwerp: Kracht Geluid   Kracht Geluid Icon_minitimezo okt 11, 2009 6:43 pm

Met deze kracht wordt je gewoon geboren, maakt niet uit welke kracht je ouders hebben. De 7 oude wijzen hebben hiervoor gezorgd. Zo is er geen enkel persoon die een zeldzamere kracht heeft, waardoor er geen enkele kracht kan afsterven.

Level 0 en 1:

De basis van Geluid: Nu kan je allen nog de basis. Hoge piepen, stem overheersing en glazen breuken. De hoge piepen zorgen voor niets meer dan knallende hoofdpijn, met de stemoverheersing kan je iemand wat laten zeggen, zonder dat hij/zij dat wilt en met breuken kan je glas breken, of metaal barsten bezorgen, meer niet.Dit is dus de basis. Maar hé, alles wat ooit groot wordt, moet eerst bij de basis beginnen.

Level 2:

Geruisloos: Je neemt al het geluid weg, waardoor niemand zal weten dat je er bent, als je iemand moet besluipen. Ook kan je tegenstander niet om hulp roepen, als je hem/haar te grazen neemt.

Level 3:

Gil van angst: Eerst je gil hard, alsof je bang bent. Toch is deze gil net iets anders. Ergens heeft het iets eigenaardigs en zijn de trillingen erger. Het klinkt hard en schel, oorverdovend bijna. Het geluid dringt op een bepaalde manier de hersens binnen, waardoor alle stoppen door slaan. Door een bepaald, hypnotiserend effect, denkt je tegenstander dat hij/zij hiervan echt bang word en duikt van angst in elkaar. Voor een lange tijd, zal je tegenstander niet zich er niet bewust van worden dat er eigenlijk niks aan de hand is. Maar, als hij/zij dat eenmaal is door gedrongen, is het waarschijnlijk allang te laat.

Level 4:

Geluid van het bewustzijn: Geluid kan wel degelijk gevaarlijk zijn, word hierdoor maar weer bewezen. Uit het niets laat je een enorm hoge en schelle piep komen. De trommelvliezen kunnen deze druk zowat niet aan en zenden hierdoor een bepaald teken naar de hersenen. De hersenen slaan op tilt en dit alles zorgt ervoor dat je tegenstander opslag het bewustzijn verliest.

Level 5:

Geluid van onzichtbaarheid: Je kan hierdoor zo snel als het geluid bewegen, sneller misschien zelfs nog. Aangezien je dus met de snelheid van het geluid beweegt, ben je zo snel dat je tegenstander je niet eens meer kan zien. Het is dus vrij spel voor jou.

Level 6:

Trommelvliesbreuk: Het klinkt ernstig en moeilijk, maar eigenlijk is het heel simpel. Je hoeft alleen maar in je vingers te knippen en het is al gebeurt. Van je vingers komt er een bepaalde trilling en druk, die rechtstreeks naar de trommelvliezen van je tegenstander gaan. De trillingen zijn zo hoog en zwaar, dat ze meteen breken als ze de trommelvliezen hebben bereikt. Dit zorgt voor een helse pijn, waardoor het niet meer mogelijk is voor je tegenstander te vechten. Concentratie is voor hem/haar niet meer mogelijk, laat staan bewegen.

Level 7:

Stem van de engel: Natuurlijk had je van het begin af aan al een prachtige stem, maar dit slaat echt alles. Je zingt een lied, zoals altijd, maar dan met een speciaal tintje erbij. De zangstem heeft een bepaalde werking op je tegenstander, een hypnotiserende. Je tegenstander zal naar je blijven luisteren, zielloos, alsof er geen leven in het lichaam meer zit. Hierdoor zal je tegenstander ook niet merken dat hij/zij langzaam begint op te lossen, in kleine blauwe korreltjes, die naar de hemel vliegen.

_________________

Kracht Geluid Shinin13
When you are smiling to me, I have got the feeling that I am in heaven
Terug naar boven Ga naar beneden
http://beyondfantasy.actieforum.com
 
Kracht Geluid
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Beyond Fantasy :: De Krachten :: De Overige krachten-
Ga naar: