This World goes Beyond Fantasy and Magic
 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Kracht Botten

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maliah Stealnail
Draken meesteres
Maliah Stealnail

Aantal berichten : 120
Registratiedatum : 04-10-09

Kracht Botten Empty
BerichtOnderwerp: Kracht Botten   Kracht Botten Icon_minitimezo okt 11, 2009 7:15 pm

Met deze kracht wordt je gewoon geboren, maakt niet uit welke kracht je ouders hebben. De 7 oude wijzen hebben hiervoor gezorgd. Zo is er geen enkel persoon die een zeldzamere kracht heeft, waardoor er geen enkele kracht kan afsterven.

Level 0 en 1:

De basis van Botten: Nu kan je allen nog de basis. Boten uit je eigen lichaam laten schieten en gebruiken als dolk, je botten door de huid boren en gebruiken als schild en niemand kan je botten breken, of pijn doen. Meestal is het te moeilijk om je botten scherp te maken en zijn ze bot, waardoor het moeilijk is om ermee te vechten. Het gebruiken als schild is handig, maar het is moeilijk om ze zo snel naar 1 plek toe te laten gaan en het is heel leuk dat niemand je botten kan breken, maar je kan er verder niet veel mee. Dit is dus de basis. Maar hé, alles wat ooit groot wordt, moet eerst bij de basis beginnen.

Level 2

Messen van het lichaam: Uit je eigen lichaam schieten botten, maar blijven voor de helft zitten. Ze krijgen de vorm van messen en zwaarden en worden net zo scherp. Zo kan je ze gebruiken als wapen en snijd je met gemak door het vlees van je tegenstander, alsof het boter is.

Level 3:

Botverbuiging: Dit is de ideale manier om je tegenstander te pijnigen en te laten lijden. Botten van jezelf gebruiken is makkelijk, maar botten van iemand anders gebruiken, is natuurlijk een compleet ander verhaal. Je kan ook nog niet zoveel, maar wat je kan, is niet slecht. De botten laat je buigen en rekken, alle kanten op. Vreselijke pijnscheuten zullen door het lichaam van je tegenstander heen schieten en het is moeilijk om het lichaam onder controle te houden.

Level 4:

Splinterende botbreuk: Botten laten breken van een ander en dan genieten van zijn of haar pijn, heerlijk toch? Deze botten breek je niet alleen, je laat ze splinteren. De splinters laat je dwars door de spieren heen schieten, waardoor ze zich een weg naar buiten werken en pijnlijk door het vlees van je tegenstander heen moeten boren. Pijn en lijden, dat is zeker hierbij.

Level 5:

Skalet verbrijzeling: Botten breken is leuk, maar het is best simpel en alles is zo snel over. Nu ga je nog een stapje verder met laten lijden. Alle botten in het lichaam bezorg je breuken en scheuren. Je tegenstander voelt ze ligt, maar het is niet pijnlijk. Dit is ook niet de bedoeling, anders zou het niet leuk zijn. Als alle botten in het gehele lichaam allemaal kleine scheurtjes hebben, is het alleen afwachten tot het hele skalet uit elkaar valt. De tegenstander is dan zo goed als dood, dus voorzichtig bewegen is verstandig. Ook is het verstandig 1 uur lang niet te bewegen, aangezien het effect dan weg gaat en de botten weer gewoon groeien.

Level 6:

Botten besturing: De botten van je tegenstander besturen en zijn/haar lichaam laten bewegen, alsof het een pop is, is toch een heerlijke marteling? Bovendien doet het vreselijk pijn als je de botten opeens laat bewegen. Zo kan je elke beweging laten maken, dus kan je je tegenstander ook zichzelf laten doden, of pijnigen.

Level 7:

De 1000 breuken van eeuwige pijn: De botten van zowel jouw lichaam als de botten van het lichaam van je tegenstander, schieten met volle vaart uit het lichaam. Ze vormen zich samen in groepen, worden scherp en vormen zo 1000de scherpe messen. Allemaal tegelijk schieten ze het lichaam in van je tegenstander en komt er zo snel een einde aan zijn/haar leven.

_________________

Kracht Botten Shinin13
When you are smiling to me, I have got the feeling that I am in heaven
Terug naar boven Ga naar beneden
http://beyondfantasy.actieforum.com
 
Kracht Botten
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Beyond Fantasy :: De Krachten :: De Overige krachten-
Ga naar: