This World goes Beyond Fantasy and Magic
 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Kracht Helen

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maliah Stealnail
Draken meesteres
Maliah Stealnail

Aantal berichten : 120
Registratiedatum : 04-10-09

Kracht Helen Empty
BerichtOnderwerp: Kracht Helen   Kracht Helen Icon_minitimezo okt 11, 2009 6:34 pm

Met deze kracht wordt je gewoon geboren, maakt niet uit welke kracht je ouders hebben. De 7 oude wijzen hebben hiervoor gezorgd. Zo is er geen enkel persoon die een zeldzamere kracht heeft, waardoor er geen enkele kracht kan afsterven.

Level 0 en 1:

De basis van Helen: Nu kan je allen nog de basis. Kleine wonden genezen, een kleine hoeveelheid energie van de tegenstander aftappen en je kan met de doden praten. Je kan de wonden maar een beetje genezen, dus alleen ondiepe wonden, je kan nog niet eens de helft van de energie van je tegenstander aftappen en praten met doden levert niets op in een gevecht. Dit is dus de basis. Maar hé, alles wat ooit groot wordt, moet eerst bij de basis beginnen.


Level 2:

Genezing van angst en het verleden: Angst en het verleden zijn 2 dingen die voor veel mensen voor veel problemen en diepe wonden in de ziel hebben gezorgd. Zwaktes worden hier vaak door verzorgt en zwaktes betekenen niks meer dan fouten. Je kan deze wonden laten genezen en ervoor zorgen dat de meeste pijn en angsten weg zullen gaan.

Level 3:

Breuken en snij wonden: Eerst kon je deze wonden nog maar licht genezen en de meeste pijn weg halen. Nu, kan je complete botbreuken en snij wonden laten verdwijnen. Natuurlijk zal dit wel even duren, maar de wonden zullen enkele minuten na een gouden aanraking van jouw handen wel verdwijnen.

Level 4:

Het energie aftappen: Hiermee kan je de energie en kracht van je tegenstander weg zuigen en bij je eigen energie of kracht voegen. Dit kan je ook bij iemand anders voegen, een vriend die het nodig heeft, een vecht kameraad, of zelfs bij je draak.

Level 5:

Genezings explosie: Hiermee kan je energie geven aan hele groepen, misschien zelfs aan een heel leger. Het is zo veel, dat je het eigenlijk wel kan vergelijken met een explosie. Pijn verdwijnt even en iedereen waarmee je samen vecht, kan weer verder gaan, alsof er nooit wat gebeurt is.

Level 6:

Verlossende genezing: Je kan nu eindelijk elke ziekte, elke kwaal en elke pijn als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Alles wat er nodig is, is een enkele aanraking, van je gouden handen. Wonden verdwijnen binnen één seconden, ziektes trekken weg na enkele minuten en de persoon die ooit ziek was, kan alles weer doen alsof er nooit wat gebeurt is. Je kan zelfs blinden genezen en mensen die niks meer kunnen voelen.

Level 7:

Helen van de ziel: Zielen staan erom bekend dat ze nooit helemaal goed zijn en altijd wel iets slechts op hun geweten hebben. Het goed maken van zo een ziel is moeilijk en het is niet zonder een bepaalde prijs: De eigenaar van de ziel moet betalen met zijn of haar leven. Niemand die dit dus vrijwillig laat doen. Maar, jij kan dit, zonder dat je daarvoor toestemming zal vragen. Een spreuk (Spreuk: Zo To Pe Ri Ra Mo Fu Ru Ra Fu) en een aanraking is voldoende, om de ziel puur te maken en je tegenstander een mooie plek in de hemel te geven.

_________________

Kracht Helen Shinin13
When you are smiling to me, I have got the feeling that I am in heaven
Terug naar boven Ga naar beneden
http://beyondfantasy.actieforum.com
 
Kracht Helen
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Beyond Fantasy :: De Krachten :: De Overige krachten-
Ga naar: