This World goes Beyond Fantasy and Magic
 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

 

 Het Gala van de Landheer Aydor

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3 ... 8 ... 15  Volgende
AuteurBericht
Maliah Stealnail
Draken meesteres
Maliah Stealnail

Aantal berichten : 120
Registratiedatum : 04-10-09

Het Gala van de Landheer Aydor Empty
BerichtOnderwerp: Het Gala van de Landheer Aydor   Het Gala van de Landheer Aydor Icon_minitimema okt 26, 2009 5:18 pm

Zoals jullie al is verteld bij de bijeenkomst, geeft de landheer op het enorme blok vlak bij Kirkus een groot gala feest. Het feest is bedoeld om zoveel mogelijk mensen te trekken, want de landheer zal als het feest begonnen is steeds een persoon bij zich roepen, voor een kort gesprek. In dit gesprek zal hij vragen stellen en kijken of die persoon geschikt zal zijn voor een klus en een baan. De persoon die hij geschikt vind voor de klus, krijgt een grote beloning, namelijk 10.000 goudstukken. De baan zal nóg meer geld opleveren, dus is het de bedoeling dat iedereen goed zijn of haar best zal doen en deze avond extra goed gemanierd zal zijn. Ook is het de bedoeling, dat de jonge dames in geschikte gala jurk komen en de jonge heren in pak. Het is NIET verplicht om met iemand te gaan, maar als je een oogje op iemand hebt, zou het wel zo leuk zijn om met die persoon te gaan natuurlijk.
Als je via de grote brug aankomt op het blok, word je begeleid naar de achterkant van het enorme landhuis, waar je via de openslaande deuren naar binnen kan. Het is een enorme zaal, met wit crème kleurige muren, prachtig glimmende witten marmerre tegels, met een speciale laag erover, waardoor je zelfs op de gladste schoenen niet kan uitglijden. Aan het plafond hangen een aantal grote kroonluchters, waar een schitterend licht vanaf komt. Als je de zaal inloopt, zie je aan je rechter hand een grote draaitrap, die doorloopt naar een soort balkon binnen, met aan het einde van het balkon twee grote deuren naast elkaar. Achter die deuren, zal de landheer zitten en pas als je geroepen word, is het toegestaan de trap op te lopen en de kamer binnen te treden. Ook is er een orkest, dat muziek zal spelen waarop gedanst zal worden. Aan de kanten staan een paar hapjes tafels, met elk hapje dat je maar kan verzinnen! Er staat ook volop drank, maar er zijn ook drankjes zonder alcohol.

Regels: Minstens 2 per post!
Personen: Het liefste iedereen natuurlijk!

Je mag hier pas posten om 20:00! Als je daarvoor een bericht zal posten, zal hij zonder pardon verwijderd worden!

_________________

Het Gala van de Landheer Aydor Shinin13
When you are smiling to me, I have got the feeling that I am in heaven
Terug naar boven Ga naar beneden
http://beyondfantasy.actieforum.com
Lumia
Verzorger
Lumia

Aantal berichten : 46
Registratiedatum : 12-10-09
Leeftijd : 24

Het Gala van de Landheer Aydor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Het Gala van de Landheer Aydor   Het Gala van de Landheer Aydor Icon_minitimema okt 26, 2009 9:05 pm

Lumia liep over het pad naar het landhuis ze keek om zich heen er waren nog niet veel andere te zien maar dat kwam vast nog wel. Ze keek even naar haar jurk ze vond het jammer dat ze geen mooiere jurk had kunnen kopen, maar deze was ook wel mooi. Ze slofte veder over het pad heen.


Laatst aangepast door Lumia op ma okt 26, 2009 9:17 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Yia
Verzorger
Yia

Aantal berichten : 241
Registratiedatum : 12-10-09
Leeftijd : 21

Het Gala van de Landheer Aydor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Het Gala van de Landheer Aydor   Het Gala van de Landheer Aydor Icon_minitimema okt 26, 2009 9:12 pm

Yia liep kalm het pad af dat naar het grote huis liep. Van buiten zag het er al indrukwekkend uit, wat zou haar binnen te wachten staan. Even voor ze de grote deuren binnen liep streek ze haar jurk glad. Normaal zou ze nooit zo'n ding dragen, maar voor deze keer... Haar jurk was lang en zwart met een strakke taile en een zwierderige onderjurk. Netjes, maar ook haar stijl, precies hoe ze het hebben wou. Terwijl ze naar binnen liep deed ze haar lange mantel af. Een butler nam hem aan, maar daar had Yia geen oog meer voor. De zaal was oogverblindend wit en had een beeldschone uitstraling.


Laatst aangepast door Yia op di okt 27, 2009 5:37 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Yuriko
Reiziger
Yuriko

Aantal berichten : 696
Registratiedatum : 11-10-09
Woonplaats : Hee, ik ben dood o.o

Het Gala van de Landheer Aydor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Het Gala van de Landheer Aydor   Het Gala van de Landheer Aydor Icon_minitimema okt 26, 2009 9:19 pm

Yuriko had niets meer gehoort van Ayase dus had ze besloten gewoon te gaan met Heath. Bij zijn naam kreeg ze even een warm gevoel binnen. Eigenlijk voelde ze zich bijna schuldig tegen Ayase, maar alleen komen kon ze ook niet doen en Heath had haar gevraagd. En ze bleef nog steeds bij haar punt, als vriend en niets meer.
Toch voelde het raar, anders. Anders dan alleen vriendschap. Snel zette ze de gedachte van haar af en keek weer strak voor zich uit.
Yuriko was gehult in een pracht licht blauw jurkje, niet te lang maar ook niet te kort. Hij kwam waarschijnlijk net tot haar knieën. Achter op haar rug liep een corset lint dat haar vrouwlijke vormen net iets meer liet opvallen. In haar haar zat een blauwe strik en ook de handschoenen waren voorspel baar blauw.
De hakken waar ze op liep leken wel palen, zodat ze nog iets langer leek. Ze waren hoogtes 5cm en het maakte haar niet heel veel langer maar het was een stukje.

((Het Gala van de Landheer Aydor 83895625
De jurk))
Terug naar boven Ga naar beneden
Lumia
Verzorger
Lumia

Aantal berichten : 46
Registratiedatum : 12-10-09
Leeftijd : 24

Het Gala van de Landheer Aydor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Het Gala van de Landheer Aydor   Het Gala van de Landheer Aydor Icon_minitimema okt 26, 2009 9:23 pm

Lumia liep de zaal in ze bleef even een paar seconden stil staan en bewonderde de grote zaal. Vanuit een ooghoek zag ze een tafel met hapjes staan, maar hield zich maar nog even in en keek nog even naar de zaal. 'zo ziet dus een landhuis er van binnen uit.' Ze liep een stukje de zaal in er was nog bijna niemand.


((leuke jurk ^^))
Terug naar boven Ga naar beneden
Heathcliff
Verzorger
Heathcliff

Aantal berichten : 447
Registratiedatum : 17-10-09
Leeftijd : 24
Woonplaats : Scherpenheuvel

Het Gala van de Landheer Aydor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Het Gala van de Landheer Aydor   Het Gala van de Landheer Aydor Icon_minitimema okt 26, 2009 9:30 pm

Heathcliff trok nog even zijn zwarte, zijden das recht en ging met zijn hand door zijn haar. Vanop een afstandje kreeg hij Yuriko in de gaten. Een brede glimlach verscheen op zijn gezicht bij het zien van haar verschijning, en Ayase was nog nergens te zien. Hij stapte op haar af, met een vuurrood roosje in zijn hand. Hetzelfde roosje zat in zijn borstzakje en priemde naar buiten, en stak prachtig af bij zijn pekzwarte smoking met wit onderhemd. Zijn haar lag even nonchalant als altijd, maar hij straalde. Hij had zin in vanavond. 'Dag, schoonheid..' zei hij charmant, en glimlachte beleefd. 'Je ziet er stralend uit..' Hij legde zacht de roos in haar hand en knipoogde toen, heel snel. Hij bood zijn arm aan en boog beleefd zijn hoofd voor haar, als een echte heer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Yuriko
Reiziger
Yuriko

Aantal berichten : 696
Registratiedatum : 11-10-09
Woonplaats : Hee, ik ben dood o.o

Het Gala van de Landheer Aydor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Het Gala van de Landheer Aydor   Het Gala van de Landheer Aydor Icon_minitimema okt 26, 2009 9:40 pm

Yuriko stond nog altijd buiten wachtend op of Ayase of Heath. Ze begon het al aardig koud te krijgen toen ze Heath op merkte. Haar mond viel bijna open van verbazing. Hij zag er echt uit als een heer. Yuriko had altijd een crush gehad op jongens met een smoking maar dit sloeg alles. Een brede grijns ontstond op haar gezicht.
Ze bleef rustig staan, ze ging niet overdreven doen maar toch kon je van haar gezicht af elzen dat ze complimentje leuk vond. 'Jij ziet er ook ..', ze liet haar ogen bewonderend over het pak glijden, ze had er geen woorden voor. 'geweldig uit', vervolgde ze haar zin.
Ze keek naar de roos en ze gaf hem een klein kusje op zijn wang. 'Dankje', fluisterde ze bijna en ze liep met hem mee naar binnen waar ze verwelkomt waren door wat aangename muziek en warmte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Moon
Verzorger
Moon

Aantal berichten : 196
Registratiedatum : 24-10-09
Leeftijd : 23
Woonplaats : In the middle of nowhere

Het Gala van de Landheer Aydor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Het Gala van de Landheer Aydor   Het Gala van de Landheer Aydor Icon_minitimema okt 26, 2009 9:48 pm

Moon keek naar het landhuis. Het was enorm groot. Moon ging dan ook vol verwachting naar binnen. Het was van binnen nog veel mooier. Het was inderdaad groot en tot in de puntjes aan toe versierd, net als Moon eigenlijk. Moon had een prachtige felgekleurde jurk aan, ze had haar haar opgestoken met een lang lint en om haar polsen zaten een heleboel armbandjes.
Het was nog rustig en Moon liep naar binnen. Ze bleef eerst nog een beetje staan rondkijken, maar dat was ze al gauw zat. Moon besloot maar op iemand af te lopen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lumia
Verzorger
Lumia

Aantal berichten : 46
Registratiedatum : 12-10-09
Leeftijd : 24

Het Gala van de Landheer Aydor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Het Gala van de Landheer Aydor   Het Gala van de Landheer Aydor Icon_minitimema okt 26, 2009 9:50 pm

Lumia ging ergens op een stoel zitten en keek de zaal in. Ze zag dat er langzaam al meer mensen naar binnen kwamen lopen. Ze staarde een beetje voor zich uit naar de mensen in de zaal. Ze keek naar het plafond zelf dat zag er prachtig uit. Lumia begon een beetje naar de jurken van alle meisjes die binnen kwamen te kijken.


Laatst aangepast door Lumia op ma okt 26, 2009 9:52 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Shimara
Reiziger
Shimara

Aantal berichten : 1092
Registratiedatum : 11-10-09
Woonplaats : Wil je niet zo staren?*I*

Het Gala van de Landheer Aydor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Het Gala van de Landheer Aydor   Het Gala van de Landheer Aydor Icon_minitimema okt 26, 2009 9:51 pm

Shimara liep langzaam over het pad en liep in een rechte houding, zoals ze in de lessen van haar zus - Yukira - had geleerd. De lessen in etiquette waren vreselijk geweest, maar het was voor deze avond wel even handig. Nu wist ze hoe ze in een jurk moest lopen, zonder te struikelen en hoe ze haar evenwicht kon bewaren op hoge hakken.
Door iemand van het huis werd ze netjes naar de zaal gebracht, maar ze liep nog niet naar binnen. Ze wilde eerst wachten tot Sorrow er zou zijn, dat leek haar wel gepast. Ze was wel een beetje nerveus, gewoon omdat ze nog nooit iets als dit had meegemaakt en omdat dit eigenlijk de eerste keer in haar leven was dat ze zich zo formeel moest gedragen. De jurk zat best wel goed en viel op zich nog wel mee, maar ze voelde zich er niet prettig in. Zonder wapen wilde ze niet uit huis, dus had ze onder haar jurk, om haar middel een riem geplaatst, met haar naalden en een dolk. Gewoon voor de zekerheid. Je wist immers maar nooit...
Toen ze buiten stond te wachten, kreeg ze de nijging om met haar rug tegen de muur aan te gaan staan en haar armen over elkaar te leggen, maar volgens de lessen van Yukira, was dat verboden voor een dame op zo een avond. Irritaties wakkerde nu al bij haar aan. Zou deze avond nou werkelijk zo goed gaan verlopen als ze hoopte?

(Shimara in haar dress Cool )

Het Gala van de Landheer Aydor Meerandlacusbymissk
Terug naar boven Ga naar beneden
Kira Tachibana
Reiziger
Kira Tachibana

Aantal berichten : 568
Registratiedatum : 12-10-09
Leeftijd : 24
Woonplaats : in een hut in een boom

Het Gala van de Landheer Aydor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Het Gala van de Landheer Aydor   Het Gala van de Landheer Aydor Icon_minitimema okt 26, 2009 9:53 pm

Kira liep over de oprit. Ze had een zwarte taille jurk aan met rode linten over haar arm. Ze had haar haren losjes opgestoken met hier en daar losse plukjes. Ze keek of ze Resi al zag. Ze hadden niks specifieks afgesproken, maar ze besloot om buiten te wachten. Kira trok haar jas die ze toch maar had meegenomen dicht tegen zich aan en huiverde. Hij mocht wel opschieten voor ze bevroor. Toen ze bij de deur kwam zag ze Shimara ook staan, ze stak haar hand op.
Terug naar boven Ga naar beneden
Moon
Verzorger
Moon

Aantal berichten : 196
Registratiedatum : 24-10-09
Leeftijd : 23
Woonplaats : In the middle of nowhere

Het Gala van de Landheer Aydor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Het Gala van de Landheer Aydor   Het Gala van de Landheer Aydor Icon_minitimema okt 26, 2009 9:59 pm

Moon liep naar een meisje met knalblauw haar (HINTHINT). Ze keek haar vriendelijk aan.
'Hoi,' groette Moon. Ze zag dat het meisje geïntresseerd naar alle jurken keek. 'Mooie jurk,' zei ze daarom, en ze vond het ook een prachtige jurk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Shimara
Reiziger
Shimara

Aantal berichten : 1092
Registratiedatum : 11-10-09
Woonplaats : Wil je niet zo staren?*I*

Het Gala van de Landheer Aydor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Het Gala van de Landheer Aydor   Het Gala van de Landheer Aydor Icon_minitimema okt 26, 2009 10:00 pm

Shimara kon nog net de opgestoken hand van Kira opvangen in haar ooghoeken. Meteen vergat ze alles wat ze geleerd had van Yukira, stak ze haar hand op en maakte met haar vingers zoals altijd een peace teken. 'Yo', zie ze op dezelfde droge manier, als altijd. Het ging er bij haar gewoon niet uit, om iemand zo te begroeten. Meteen kwam ze een stuk minder vrouwelijk over en kwam ze weer wat meer over als dezelfde, lompe Shimara, zonder enige manieren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Heathcliff
Verzorger
Heathcliff

Aantal berichten : 447
Registratiedatum : 17-10-09
Leeftijd : 24
Woonplaats : Scherpenheuvel

Het Gala van de Landheer Aydor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Het Gala van de Landheer Aydor   Het Gala van de Landheer Aydor Icon_minitimema okt 26, 2009 10:01 pm

Heathcliff had even gegrijnsd om het complimentje, en genoten van de kus op zijn wang. Hij had het gevoel dat hij helemaal was opgewarmd. Trots met Yuriko aan zijn arm keek hij rond in de prachtige zaal en keek even naar het aangename orkest. Hij keek opzij naar zijn date en glimlachte blij. 'Ik ben echt blij dat je met mij wou gaan..' zei hij oprecht. Ergens vreesde hij toch nog voor Ayase die zou opduiken en Yuriko zou inpalmen. Dat kon hij nu wel missen. Dit was hun avond. Van hem en Yuriko.
Terug naar boven Ga naar beneden
Haru
Reiziger
Haru

Aantal berichten : 1100
Registratiedatum : 13-10-09

Het Gala van de Landheer Aydor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Het Gala van de Landheer Aydor   Het Gala van de Landheer Aydor Icon_minitimema okt 26, 2009 10:01 pm

Sorrow kwam op zijn gemak aangelopen. Hij had een zwarte smoking aan, het vestje had hij maar met 1 knoop dicht geknoopt en hij had een zwarte stropdas die lichtjes los hing. Maar verbazent genoeg stond het niet slordig. Zijn haar lag lichtjes in de war maar hij had teminste een poging gedaan om het goed te krijgen. Sorrow zag Shimara al staan wachten en glimlachte meteen toen hij zag hoe prachtig ze er uit zag. Achter zijn rug hield hij iets verborgen voor haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lumia
Verzorger
Lumia

Aantal berichten : 46
Registratiedatum : 12-10-09
Leeftijd : 24

Het Gala van de Landheer Aydor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Het Gala van de Landheer Aydor   Het Gala van de Landheer Aydor Icon_minitimema okt 26, 2009 10:02 pm

Lumia keek op naar Moon'Ow dankje, jij hebt ook een mooie jurk' Ze keek nog eens naar Moons jurk.
Ze stond op en keek nog eens naar haar eigen jurk 'tja..'


Laatst aangepast door Lumia op ma okt 26, 2009 10:04 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Kira Tachibana
Reiziger
Kira Tachibana

Aantal berichten : 568
Registratiedatum : 12-10-09
Leeftijd : 24
Woonplaats : in een hut in een boom

Het Gala van de Landheer Aydor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Het Gala van de Landheer Aydor   Het Gala van de Landheer Aydor Icon_minitimema okt 26, 2009 10:04 pm

Kira ging bij haar staan "Wacht jij ook op iemand?" Ze trok aan 1 van de linten die de grond dreigde te raken en zichte geiriteerd, als ze de hele avond op die linten zou moeten letten wist ze niet of het wel leuk zou gaan worden.

((ik kan geen leuke jukr vinden >.<))
Terug naar boven Ga naar beneden
Ayase
Verzorger
Ayase

Aantal berichten : 169
Registratiedatum : 17-10-09
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zwolle

Het Gala van de Landheer Aydor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Het Gala van de Landheer Aydor   Het Gala van de Landheer Aydor Icon_minitimema okt 26, 2009 10:04 pm

Ayase liep met een enorme aarzeling over de brug heen, richting het landhuis. Alles zag er echt prachtig uit, maar toch, voelde hij zich onzeker. Hij wist dat er een hoop mensen zouden komen, maar dat deed hem niets. Hij ging voor Yuriko. Op de een of andere manier kreeg hij haar niet meer uit zijn hoofd. Ayase stond stil op de brug en zuchtte. Hij leunde met zijn armen op de enorme leuningen van de brug, en keek naar de lichten die straalden vanuit het landhuis. Hij had een slecht voorgevoel. Ayase zette zich weer recht, en streek wat over zijn pak. Het was helemaal wit, met een zwarte blouse. Hij wilde persé niet in een zwart pak, met de traditionele witte blouse. Dat was op de een of andere manier te standaar. Ayase haalde nog even diep adem om wat moet op te doen, en zette toen pas richting de enorme deuren van het landhuis.
Terug naar boven Ga naar beneden
Mido
Reiziger
Mido

Aantal berichten : 577
Registratiedatum : 17-10-09
Leeftijd : 26
Woonplaats : Rijswijk (Den Haag)

Het Gala van de Landheer Aydor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Het Gala van de Landheer Aydor   Het Gala van de Landheer Aydor Icon_minitimema okt 26, 2009 10:05 pm

Zero kwam met een zwart pak, Tuxedo op de landgoed van de heer Aydor! Hmm..Sterker kan, Plezier altijd. Met een gebaarlijke Entree kwam Hij door de deur heen en keek al. Hij zag bekende gezichten. Je had Sorrow, Heatcliff, Shimara, Yuriko, Ayase en twee andere meisjes die hij tot nu toe nog niet had gezien.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.mido-iraq.hyves.nl
Shimara
Reiziger
Shimara

Aantal berichten : 1092
Registratiedatum : 11-10-09
Woonplaats : Wil je niet zo staren?*I*

Het Gala van de Landheer Aydor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Het Gala van de Landheer Aydor   Het Gala van de Landheer Aydor Icon_minitimema okt 26, 2009 10:09 pm

Shimara knikte en keek even om zich heen. 'Op Sorrow...' Toen ze hem zag aankomen lopen, kreeg ze het gevoel alsof de zenuwen haar naar de keel vlogen. Ze voelde een lichte blos op haar wangen verschijnen en keek met grote ogen naar Sorrow. Het pak stond hem niet verkeerd, helemaal niet zelfs. Ergens had hij iets mystieks in zijn ogen, waardoor ze meteen nieuwsgierig werd. 'Jij wacht op Resi toch?' Vroeg ze nogal zacht en afwezig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Yuriko
Reiziger
Yuriko

Aantal berichten : 696
Registratiedatum : 11-10-09
Woonplaats : Hee, ik ben dood o.o

Het Gala van de Landheer Aydor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Het Gala van de Landheer Aydor   Het Gala van de Landheer Aydor Icon_minitimema okt 26, 2009 10:10 pm

Yuriko keek nog altijd onopmerkelijk rond om te kijken of Ayase er niet was. Toen ze een glimp van hem opving kon ze een kleine blijheids glimlach niet onderdrukken. Toch was het nu wel stom om gelijk naar hem toe te gaan dus bleef ze bij Heath, de gene waarmee ze was gekomen.
Ze keek hem wer even aan en grijnste. 'Ik ben blij dat je het vroeg', zei ze zonder echt na te denken over wat ze zojuist zei.
Diep achter in haar hoofd hoopte ze dat Ayase zou komen, maar toch wat zou hij denken als hij zag dat ze samen met Heath was?
Terug naar boven Ga naar beneden
Kira Tachibana
Reiziger
Kira Tachibana

Aantal berichten : 568
Registratiedatum : 12-10-09
Leeftijd : 24
Woonplaats : in een hut in een boom

Het Gala van de Landheer Aydor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Het Gala van de Landheer Aydor   Het Gala van de Landheer Aydor Icon_minitimema okt 26, 2009 10:13 pm

Kira knikte en zag Sorrow aankomen. Ze glimlachde toen ze Shimara zag kijken. "Ga dan naar hem toe inplaats van hier zo blijven staan" ze gaf haar een bemoedigend duwtje. Zelf keek ze rond of ze ergens een glimp van Resi op kon vangen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Heathcliff
Verzorger
Heathcliff

Aantal berichten : 447
Registratiedatum : 17-10-09
Leeftijd : 24
Woonplaats : Scherpenheuvel

Het Gala van de Landheer Aydor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Het Gala van de Landheer Aydor   Het Gala van de Landheer Aydor Icon_minitimema okt 26, 2009 10:14 pm

Heathcliff had het wel opgemerkt, hoe Yuriko keek toen ze Ayase zag. Hij vloekte in zichzelf. Hij haatte Ayase, en hij kende hem niet eens. Gewoon het feit dat Heath door hem nooit Yuriko zou kunnen krijgen maakte hem furieus. 'Zullen we dansen?' vroeg hij om aan iets anders te denken, en Yuriko voor zich te hebben zolang het nog ging.
Terug naar boven Ga naar beneden
Mido
Reiziger
Mido

Aantal berichten : 577
Registratiedatum : 17-10-09
Leeftijd : 26
Woonplaats : Rijswijk (Den Haag)

Het Gala van de Landheer Aydor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Het Gala van de Landheer Aydor   Het Gala van de Landheer Aydor Icon_minitimema okt 26, 2009 10:17 pm

Zero kwam aanlopen toen hij Sorrow en iemand anders zag staan en het meisje haar glas heef. Hij pakte snel een drankje en trok Sorrow van achteren met ze ogen dicht. '' Ja op Sorrow..'' Zei hij zogenaamd alsof hij het meende. Hij opende ze ogen en knip oogde als de grap ervan
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.mido-iraq.hyves.nl
Yuriko
Reiziger
Yuriko

Aantal berichten : 696
Registratiedatum : 11-10-09
Woonplaats : Hee, ik ben dood o.o

Het Gala van de Landheer Aydor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Het Gala van de Landheer Aydor   Het Gala van de Landheer Aydor Icon_minitimema okt 26, 2009 10:18 pm

Yuriko keek hem verbaast aan. 'Hmn.. dansen?', zei ze terwijl er een kleine grijns op haar gezicht onstond. Weer wierp ze haar blik enkele seconde op Ayase. 'Vooruit', zei ze terwijl de kleine grijns zich uitbreidde. Ze trok Heath mee aan zijn hand. Ook al was er niemand aan het dansen, maakte het er niet minder leuk op.
Toen ze eenmaal op de dansvloer stond keek Yuriko hem even twijfelend aan. 'Je kan toch wel dansen hoop', zei ze terwijl ze hem fronsend aan keek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Het Gala van de Landheer Aydor Empty
BerichtOnderwerp: Re: Het Gala van de Landheer Aydor   Het Gala van de Landheer Aydor Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Het Gala van de Landheer Aydor
Terug naar boven 
Pagina 1 van 15Ga naar pagina : 1, 2, 3 ... 8 ... 15  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Beyond Fantasy :: Het RPG :: Het Westen-
Ga naar: