This World goes Beyond Fantasy and Magic
 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Mido Itou (aanmelding)

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mido
Reiziger
Mido

Aantal berichten : 577
Registratiedatum : 17-10-09
Leeftijd : 25
Woonplaats : Rijswijk (Den Haag)

Mido Itou (aanmelding) Empty
BerichtOnderwerp: Mido Itou (aanmelding)   Mido Itou (aanmelding) Icon_minitimeza okt 17, 2009 12:51 pm

Volledige naam: Mido Itou
Roepnaam/bijnaam: Zero, Hij haat het om bij ze echte naam genoemdt te worden voor de feit bleek dat alleen bepaalde personen hem zo mogen noemen.
Leeftijd: 17
Verjaardag: 8 December
Sterrenbeeld: Boogschutter
Geboorteplaneet: (In Between)
Geslacht: Man
Elementaire kracht: Lucht
Overige kracht: Telekinese
Wapen: 68 Inch Masamune Sword (1.73 M)
Extra wapen: Shurikens.
Vechtsport: Ninjutsu ( 8 Jaar)
Vechtstijl: Taijutsu, Ninjutsu!

Status: Zero is Rustig, kalm, maar kan af en toe gewoon ook dom zijn. Hij is die gene die af en toe naar opgekeken kan worden voor de daden die hij doet. Al wenste hij zelf dat mensen hem af en toe rust gunde gewoon onzictbaar wilde zijn lukt dat niet altijd. De meeste mensen weten niet wie hij is, maar praten wel gewoon met hem. Hij reageert af en toe maar als de vraag zinnig is. Hij haat het om op school te zijn want hij zoekt iets om uit ze dagelijkse sleur te komen, Maar de realiteit zit hem tegen dus zal hij ermee moeten leven. Hij doet er alles aan om sterk te worden, een foute verleden misschien ? Misschien zit er wat in hem wat hem ertoe dwingt ? Wie weet..

Afkomst: In het Westen is hij geboren (WESTSIDE XD! oke sorry dat moest :$). Van Irak, Spanje, Nederland, en Amerika. met een kwart japan. De rest van ze familie heeft hij 1 StiefVader . Hij heeft een oudere broer en had een zus die beiden dezelfde kracht hadden . Telekinese.

Familie: Zero is geboren met 2 ouderen broeren en 1 zus, waarvan zijn oudste broer nu nog leeft.
Anthony: (Vader) 47 jaar
Ofelia: (Moeder) 43 Jaar
Anthony (Oudste broer) 22 jaar.
Jeffrey (2de oudste) 18 jaar.
Sekai (Zusje) : 16 jaar
Saad : (Stief vader) 52 jaar.

Lengte: 1.85, hij is gestopt met groeien toen hij 16 was.

Omschrijving haar: Lang steil zwart haar. Het is eigenlijk altijd heel lang geweest,
al is dit het langste wat ze ooit heeft gehad. zijn kleur haar is natuurlijk. De rest van zijn familie is allemaal donker kort qua haarlengte, waardoor hij dus opviel van zijn lengte.

Omschrijving ogen: hij heeft 1 knal rode oog aan ze linker kant en een puur sneeuw wit aan ze rechter kant. in een amandelachtige vorm. De linker oog kleur heeft hij van ze moeder geerfd en de witte van ze vader.

lichaam: Zero Is opzich sterk gespierd, Het enige waar echt spieren in zitten is bij ze six pack. Zero is uitmuntend lenig en maakt soms de raarste bewegingen, je zou je bijna afvragen of die gast überhaupt botten in ze lichaam heeft zitten.

Kledingstijl: Zero draagt vaak een zwarte broek met een t-shirt/blouse met een tekst erop. Het liefst draagt hij blauw of zwart. Maar hij wilt het opvallende gedeelte niet al te showen. Af en toe een witte broek vindt hij wel leuk. en raar genoeg zelfs rood..

*Andere uiterlijke kenmerken: hij heeft altijd 2 ringen om die hij heeft geerfd van ze vader ze opa. hij hoorde het bij geboorte, hij heeft ze opa van ze vaders kant nooit gezien. hij heeft een zwart/wit bandje dat hij ooit had gekocht omdat het op ze liefelings spel te maken heeft (Kingdom Hearts)

Passies: Hij wil dankzij magie een Incubus worden.en hij wilt ze oudere broer doden, verder heeft hij dingen met dit. : Muziek luisteren, Maanlicht , Bepaalde mensen haten om wat ze willen zijn , Anime , Manga , Tekenen =D, Mensen die kwaad zijn confronteren met het feit dat woede een teken van wanhoop en hulpeloosheid is , Games , Demons And Angels, Liefde , en ze gedachtes achter iets zetten wat hij typt. Hij kan ook Gitaar spelen en Skateboarden.

Afkeer: De Zon , Meelopers , Backstabbers, Players (Aka de mensen die te geobserdeerd door LUST zijn ), Vakanties die veeel te snel voorbij gaan , Fake vampires, Eten dat koud word ( en ja ik weet dat dat een logisch gevolg van iets is net als kinderen ), Standaard vragen . Huiswerk, Liefde, Pedo's!~

*Verslavingen/genotsmiddelen: hij heeft een obsessie met 3 dingen. nummer 1 : SUCCUBUSEN! : (Een Succubus is demon, die de vorm van een onweerstaanbare meisje aanneemt om mannen te verleiden, Speciaal de mensen die zij lekker vind in dromen om seksuele betrekkingen te hebben. Zij trekken energie van de mensen om, vaak tot het punt van uitputting of dood van het slachtoffer te ondersteunen.*Ze kan niet geweerstaan worden. als ze toch op de ene of andere manier word geweerstaan dan moet ze en zal ze die jongen nemen! Ze zal hem op alle manieren proberen te krijgen en lukt dat niet medewerkend dan zal ze hem uiteindelijk tegen zijn wil krijgen!!!!!!!) (De tegenpol van de mannelijke versie is genaamd een Incubus dat is Zero)
2 : Anime (Vooral Kingdom hearts)
3 : Meisjes met kattenoortjes en of rokjes. (want hij vindt die gewoon zo schattig.)

Karakter: Cool, Kalm, Weet wat hij doet, Teruggetrokken, Agressief, Arrogant, Kwaadaardig, Aardig, Gesloten, Angstaanjagend, Optimistisch, Spontaan, Nadenkend, Koppig, Doorzetter, Mysterieus, Romantisch, Vijandig, Intelligent, Onderzoekend, Individueel.

Relaties: Zero is volkomen Hetero en kan op geen andere manier het bewijzen dan zijn bestaan. Hij heeft wel een meisje nodig om te overleven, alleen de verliefdheid die hij zoekt moet wel van zijn hart, en niet van de persoon tegenover hem komen. Hij wil zijn Incubus Charm gebruiken, maar dat mislukt toch wel vaak als het op echte liefde aankomt.

Bijzonderheden aan karakter: Hij heeft een haat aan ze oudere broer, en heeft wel een voorbeeld voor Anime mensen hun karakters. Maar hij haat de feit dat hij zijn vader nooit de laatste woorden kon geven..Hij heeft 1 witte vleugel aan zijn rechter kant en een donkere op ze linker kant. En ze krachten komen van zijn ringen, hij doet ze nooit af..

*Talenten: Hij staat qua cijfers boven de rest uit, maar echt slim is hij ook niet voor hij de meeste tijd het probeert steeds te leren. maar dat is weer een reden om school te haten. hij is geen probleem kind, maar gebruikt wel de dingen die hij hoort en zelf weet om ze cijfers te behalen. En hij is een Incubus

Zwakheden: Hij heeft een zwakte voor meisje met korte rokjes en katten oortjes, ook heeft hij een zwakte voor meisjes die af en toe wel iets durven te zeggen..

Zwakke plekken: Zijn gedachtes van dat hij zijn doelen niet kan behalen. Zijn rechter rug wervel.

Draken soort: Zwarte Draak
Geslacht draak: Man
Naam Draak : Susanoo (( He with the ability to help by all means )) betekent zijn naam

Verleden: Zero is geboren op Ayao. Hij leefde in de schaduw van zijn oudere broeren Jeffrey en Joshua. Omdat hij zijn krachten nog niet kon ontwikkelen en andere krachten had vond Joshua dat hij hem op ze minst met een bepaalde aantal dingen kon helpen. Ze ouderen broeren hadden allemaal een doel..en dankzij hun ook. Een dag moest Joshua een boek terug brengen bij de biebliotheek, En Mido ging mee. Hij liep met hem mee om de boek terug te brengen toen hij een raar/vaag geluid hoorde van de magie afdeling. Onder hypnose van de gehoor kwam hij bij een boek uit dat over een specifieke demon te maken had. Een Incubus. Het vertelde je alles wat je moest weten..dus ook om er een te worden..Dus na de tijd was voorbij gegaan vonden De broeren dat hij wat dingen moest leren om volgens hun ''Cooler'' Te worden. Jeffrey leerde hem Skateboarden, Joshua leerde hem gitaar en Anime kennen. Bij de tijd dat zijn leeftijd 12 raakte, leerde hij voor het eerst ze vleugels te spreiden. Toen hij later de tijd van school bereikte werdt hij door veel meisjes gemogen, hij voelde zich altijd wat nagelaten door het feit dat hij goed viel bij de meisjes. Ze Vader gaf hem op de dag dat hij 14 werdt 2 magische ringen, en zo begon zijn lerende weg naar alles te krijgen. Maar 2 maanden na ze verjaardag sloeg het noodlot toe. hij kwam die dag van school en hij zag niemand...de huis zat vol met bloed..Er was geen lijk..Er was alleen bloed op de muren. Hij sloeg in paniek weg voor het feit dat hij geen idee had wie hij nog om zich heen had..Het was bij de Ayoa de planeet dan direct om de diensten in te schakelen. Helemaal geschokeerd van de toestand en niet wetende wat er was gebeurt viel hij op de grond. In ze droom zag hij Joshua die via zijn Telekinese uitlegde dat hij de dader was..Ze ouders waren er niet meer..Hij had niets meer..Ze familie op Ayoa was uitgeroeidt..Hij besloot nadat hij wakker werdt alles te pakken wat hij belangrijk vondt, en hij ging naar de Aarde. Hij joinde de Magic High School, om een Incubus te worden, Sterker te worden dan Joshua..En hopelijk later alles kan bereiken wat hem eerlijk toekomt..

Overig: Hij is een Incubus.

Mido Itou (aanmelding) 380419372_5_Gbrq
Mido Itou (aanmelding) 60156362


Watashi kawaii, ne?
Watashi baka 8D
((Boku Wa Fuukushusaa )) Lawl ^^


Laatst aangepast door Mido op zo nov 08, 2009 11:12 pm; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.mido-iraq.hyves.nl
Maliah Stealnail
Draken meesteres
Maliah Stealnail

Aantal berichten : 120
Registratiedatum : 04-10-09

Mido Itou (aanmelding) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Mido Itou (aanmelding)   Mido Itou (aanmelding) Icon_minitimeza okt 17, 2009 1:10 pm

Er zijn helaas geen technologische dingen in dit rpg, dus dan zal je dat eventjes moeten aanpassen. Ook kan je geen vleugels hebben, maar omdat je het element lucht bezit, kan ik misschien een uitzondering maken... Wat nou als, je bij level 3 je vleugels kan krijgen, zou dat misschien wat zijn?

_________________

Mido Itou (aanmelding) Shinin13
When you are smiling to me, I have got the feeling that I am in heaven
Terug naar boven Ga naar beneden
http://beyondfantasy.actieforum.com
Mido
Reiziger
Mido

Aantal berichten : 577
Registratiedatum : 17-10-09
Leeftijd : 25
Woonplaats : Rijswijk (Den Haag)

Mido Itou (aanmelding) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Mido Itou (aanmelding)   Mido Itou (aanmelding) Icon_minitimema okt 19, 2009 7:34 pm

Kan dat dan vanaf level 2 alsjeblieft. en anders level 3 ik heb het aangepast. en ben klaar.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.mido-iraq.hyves.nl
Maliah Stealnail
Draken meesteres
Maliah Stealnail

Aantal berichten : 120
Registratiedatum : 04-10-09

Mido Itou (aanmelding) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Mido Itou (aanmelding)   Mido Itou (aanmelding) Icon_minitimema okt 19, 2009 9:45 pm

Hmmm... Weetje, je krijgt ze bij 600 berichten. Ooja, je hebt je lijst van mhs gekopiëerd, dus zie ik nog iets staan wat hier niet helemaal thuis hoord. Verder is alles goed, dus ben je goedgekeurd en krijg je een zwarte draak.

_________________

Mido Itou (aanmelding) Shinin13
When you are smiling to me, I have got the feeling that I am in heaven
Terug naar boven Ga naar beneden
http://beyondfantasy.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
Mido Itou (aanmelding) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Mido Itou (aanmelding)   Mido Itou (aanmelding) Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Mido Itou (aanmelding)
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Beyond Fantasy :: Personages :: Het aanmelden-
Ga naar: