This World goes Beyond Fantasy and Magic
 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 De 4 Sterren van Cobatar

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maliah Stealnail
Draken meesteres
Maliah Stealnail

Aantal berichten : 120
Registratiedatum : 04-10-09

De 4 Sterren van Cobatar Empty
BerichtOnderwerp: De 4 Sterren van Cobatar   De 4 Sterren van Cobatar Icon_minitimezo okt 11, 2009 12:56 pm

Iedereen kent de 4 sterren van Cobatar, de 2e dimentie van Momikoto toch wel? De trouwste schepsels die er bestaan en ook de meest beschermende. Ze worden door iedereen wel geliefd en komen soms wel eens naar de blokken toe, om vrienden of vreemde gedag te zeggen.

Nu de mensen en andere wezens vredig kunnen samen leven met de draken, moesten de 4 elementaire draken iets anders verzinnen, waardoor de mensen niet weer zouden terug vallen. De draken waren ten einde raad, dus vroegen ze Quetzalcoatl de gevederde draak, de Morgenster en Xolotl, zijn tweelingbroer, de Avondster om raad. Zij wisten wel een oplossing. Quetzalcoatl en Xolotl riepen 4 sterren naar zich toe, Ushi, Aaiko, Nakia en Yanara. Mensen zouden denken dat het engelen waren, door de prachtige witte vleugels en hun heldere en pure stem. Toch waren het sterren, de trouwste en beste sterren die aan de hemel stonden. Ushi, de groene ster, moest de blokken in het Noorden bewaken en letten op iedereen, Aaiko, de zwarte ster, moest de blokken in het Zuiden bewaken en letten op iedereen, Nakia, de paarse ster, moest de blokken in het Westen bewaken en letten op iedereen en Yanara, de gouden ster, moest de blokken in het Oosten bewaken en op iedereen letten. Zo hadden ze allemaal een eigen draken streek die ze moesten beschermen en bewaken. In het Noorden woonde de Aarde draak, in het Oosten woonde de Water draak, in het Zuiden woonde de Vuur draak en in het Westen woonde de Lucht draak.

De sterren hielden hun eigen delen goed in de gaten en konden alles zien vanaf de hoge hemel, waar ze in de nacht helder schenen, zodat ze nog steeds alles goed konden zien. Oorlogen lieten ze meestal gaan, omdat ze vaak zelf opgelost werden, moorden kon niemand tegen houden en sommige waren niet eens onredelijk. En omdat iedereen wist dat ze in de gaten gehouden werden, keken ze wel uit iets stoms te doen. Zo leek de taak van de 4 sterren wel overbodig, maar dat is onzin. Zonder dat sommige het weten, gebeurt er meer dan iedereen denkt. Maar alles word geheim gehouden en de sterren zullen nooit wat zeggen over bepaalde gebeurtenissen. De sterren zijn betrouwbaar en vriendelijk. Er word ook gefluisterd, dat wanneer je met een ster in contact komt, je geluk zal vinden voor 7 jaren lang. Misschien is dat ook wel de reden dat mensen zo graag 1 van de sterren wild ontmoeten...

_________________

De 4 Sterren van Cobatar Shinin13
When you are smiling to me, I have got the feeling that I am in heaven
Terug naar boven Ga naar beneden
http://beyondfantasy.actieforum.com
 
De 4 Sterren van Cobatar
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Beyond Fantasy :: Personages :: Even voorstellen-
Ga naar: