This World goes Beyond Fantasy and Magic
 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Aliance Shimara Kaburagi

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shimara
Reiziger
Shimara

Aantal berichten : 1092
Registratiedatum : 11-10-09
Woonplaats : Wil je niet zo staren?*I*

Aliance Shimara Kaburagi Empty
BerichtOnderwerp: Aliance Shimara Kaburagi   Aliance Shimara Kaburagi Icon_minitimedi okt 13, 2009 10:15 pm

Volledige naam: Shimara Kaburagi. Shimara betekend Licht van de wereld en Kaburagi betekend rusteloze strijder. Eigenlijk heeft ze van haar ouders de naam Aliance, wat de betekenis vurige moordenares heeft. Ze heeft haar naam uiteindelijk zelf veranderd, omdat ze deze naam haten.
Bijnaam: Ze word door haar zus wel eens Shi genoemd. Dit vind ze altijd vreselijk irritant,
Leeftijd: 16
Verjaardag: 9 Maart
Sterrenbeeld: Vissen
Geslacht: Vrouw
Elementaire kracht: Vuur
Overige kracht: Voodoo
Wapen: Duozwaarden, niet erg dik, best ligt, maar in de handen van Shimara, dodelijk.
*Extra wapen: Naalden, gewonen maar ook die temaken hebben met voodoo.
*Vechtsport: Van haar ouders heeft ze de basissen van jiu jitsu geleerd. Samen met Yukira, haar oudere zus leert ze nu ook de andere, ingewikkeldere technieken van jiu jitsu, waar ze bijna de hele dag mee bezig zijn.
Vechtstijl: Ze heeft van haar ouders jiu jitsu geleerd. Omdat dit erg moeilijk is en er vaak fouten in gemaakt worden, gebruikt ze meestal haar zwaarden. Met haar zwaarden heeft ze zelf een bepaalde techniek bedacht, die steeds lijkt te veranderen, maar toch hetzelfde blijft. Ze is een echte meester als het gaat om het gebruik van het zwaard en staat daar in het dorp ook om bekend.


Status: De meeste personen kijken afgunstig en vol wantrouw naar Shimara. Dit komt door de botte opmerkingen die ze naar iedereen maakt, om ze zo maar weg te jagen. Maar, eigenlijk is Shimara heel anders…

Afkomst: Ze is afkomstig uit het Zuiden. Haar beide ouders ook, maar haar zus en broer zijn geboren in het Oosten. Haar jongere zusje is geboren in het Noorden. Op het moment woont ze nu samen met haar zus Yukira in het Westen, in Osuké.
Familie:
Vader: Kabu 48 Bliksem en botten
Moeder: Marita 42 Vuur en telekinese
Broer Hiroshi 22 IJs en metaal
Zus Yukira 19 IJs en helen
Zusje Freia 12 Natuur en dieren

Lengte: 1.78 en daar blijft het bij.
Omschrijving haar: Van nature is haar haar donker roze, bijna rood. Maar, als ze kwaad is, of in een gevecht verzeilt raakt, word het rood als bloed. Dit zit bij haar in de familie, dus is het niet vreemd dat haar zus hier soms ook last van heeft. Verder is het best stijl, maar soms, als ze vrolijk is, zit er enige slag in. Het is niet dik, maar ook weer niet heel erg dun. Vaak heeft ze het los, maar soms, als het echt nodig is, doet ze het in een staart.
Omschrijving ogen: Dit verschilt ook weer. Als ze ontspannen en rustig is, zijn haar ogen blauw van kleur. Helder blauw, als de hemel en oceaan samen. Maar als er gevaar dreigt, veranderen ze naar rood. Zelf heeft ze dit nooit in de gaten helaas. Verder draagt ze nooit make-up, omdat ze daar een bloed hekel aan heeft. De uitdrukking van haar ogen is meestal verschillend, vaak bot en scherp, maar het is soms wel vriendelijk.
Bouw van het lichaam: Ze is vrij lang, ze is niet extreem gespierd en is erg lenig.
Kledingstijl: Ze heeft geen bijzondere kledingstijl. Vaak draagt ze een witte, lange jas zonder mouwen over een zwart hemdje. Ook draagt ze graag zwarte broeken, van stof, waar je niet snel in zweet en waarin je je makkelijk kan bewegen. Altijd draagt ze laarzen, omdat ze dat veel praktischer vind.
*Andere uiterlijke kenmerken: Ze is absoluut niet ijdel. Ze draagt geen sierraden, omdat ze die in de weg vind zitten. Ze heeft wel een litteken op haar voorhoofd, net boven haar wenkbrauw wat ze verbergt met haar haar. Ook heeft ze een litteken op haar schouder, die ze verbergt met haar jas en ze heeft een groot litteken over bijna haar hele rug lopen. Haar indruk is dan ook nogal jongensachtig. Vaak zijn haar kleren vies, omdat ze veel buiten is. Ook houd ze niet van die tut dingen, zoals make-up en sierraden. Ze houd zelfs het amulet van haar familie in haar zak, omdat ze het uit koppigheid niet wilt dragen.

Passies: Shimara is een wonderkind op het gebied van muziek. Ze bespeelt piano, fluit, harp, viool en gitaar. Ook is haar stem niet verkeert, maar ze zingt liever niet zo vaak, omdat ze bang is dat andere mensen het horen. Verder vind ze het leuk te oefenen met haar zwaard vecht technieken en vind ze het leuk om bergen te beklimmen, zonder uitrusting, op eigen kracht. Lezen doet ze ook erg graag en heeft als ze op reis gaat ook altijd een boek mee, gewoon om de tijd te doden als ze even niks te doen heeft, of aan het uitrusten is. Ze kan verassend snel een boek uitlezen, zo leest ze wel eens boeken van 500 bladzijdes uit binnen een uur. Meestal leest ze dan boeken over legendes en fabels, omdat de meeste legendes gebaseerd zijn op de waarheid en ze denkt zo meer informatie over bepaalde dingen te ontdekken.
Afkeer: Ze heeft aan best wel veel dingen een hekel. Ze heeft een hekel aan haar ouders, omdat die wilde dat ze een bloeddorstige moordenares werd. Ze heeft een hekel aan zichzelf, omdat ze dat waarschijnlijk nog zal worden ook. Ze heeft een hekel aan patsers, omdat ze daar best veel confrontaties mee heeft gekregen in het verleden en ze heeft een hekel aan mensen die altijd non-stop vrolijk zijn.
*Verslavingen/genotsmiddelen: Ze is verslaafd aan Osake. Ze raakt ook niet snel dronken, maar ze is wel eens uit een bar getrapt omdat ze iets teveel op had.

Karakter: Brutaal, grof, bot, driftig, humoristisch, angstaanjagend, eigenwijs, koppig, roekeloos, onafhankelijk, mysterieus, doorzetter, luisterend en ze komt vrij zelfverzekerd over.
Ze is naar de meeste mensen die haar lastig vallen, of niet aan staan grof en bot. Daarbij is ze vrij brutaal en kan soms de scherpste opmerkingen maken. Ze wantrouwt iemand eerder, dan dat ze iemand vertrouwt, simpelweg omdat ze zo is opgevoed. En wat je gewent bent, raak je niet snel meer kwijt, hoe erg je dat ook haat. Toch, zit er vaak in haar grove opmerkingen, wat humor, waardoor de meeste mensen niet lang op Shimara kwaad blijven. Maar, als je haar lastig blijft vallen, zullen haar grove en botte opmerkingen veranderen in aanvallen, zoals vuistslagen en klappen in het gezicht. Haar blik is figuurlijk gesproken dodelijk, want op de manier hoe ze naar je staart met haar vreemde ogen, heb je het gevoel dat je door de grond zakt. Wanneer ze zich eenmaal ergens op gericht heeft, zal ze daarvoor door blijven vechten, zonder dat iemand haar kan stoppen. Tijdens gevechten kan ze best slim en doordacht zijn, maar meestal is ze erg roekeloos, omdat ze er snel een einde aan wilt maken. Dit kan soms leiden tot de grootste en pijnlijkste fouten voor haar. Ondanks dit alles, is ze best onafhankelijk en kan ze zich prima redden. Ze reist ook liever alleen, in verband met haar wantrouwen voor andere personen. Dit geeft haar een best wel mysterieus tintje, ook omdat ze liever haar mond houd als het niet nodig is om te praten en ze zegt niet veel over haarzelf. Ze is dan ook beter in luisteren dan in praten. Over het algemeen komt ze nogal zeker van zichzelf over en ook best onverschrokken. Ze is niet snel bang te krijgen, wat weer in haar voordeel werkt meestal.
Relaties: Shimara is echt prut als het om relaties en romantiek gaat. Ze heeft nog nooit een relatie gehad met iemand en weet ook niet hoe alles in elkaar zit. Maar, ze heeft wel een zwak voor de stoere types, die niet al teveel aandacht willen trekken en die haar gewoon accepteren zoals ze is. En als ze eenmaal een relatie zal krijgen, zal ze trouw blijven aan die persoon, tenzij hij haar verraad.
Bijzonderheden aan karakter: Misschien klinkt het raar, maar haar grootste angst is zij zelf. Ze is bang dat ze net zoals haar ouders zal worden, een kille moordenares. Daarom probeert ze zichzelf te veranderen, of zichzelf te verbergen.
*Talenten: Shimara is echt wonderlijk als het gaat om muziek maken. Ze maakt zelfs liedjes, op elk instrument dat ze bespelen kan. Ook is ze een meester als het gaat om zwaard vechten. Liegen is ook één van haar talenten, maar dit is niet bepaald een goed talent.
Zwakheden: Ze is best slecht in magie gebruiken. Ze leunt in een gevecht meestal meer op haar eigen kracht, in plaats van haar magie.
Zwakke plekken: Lichamelijk is ze gevoelig bij haar hoofd, door het litteken. Dit komt vooral omdat ze daar vaak geslagen is door haar ouders, dus komt het niet zo zeer door pijn, maar meer uit reactie. Ook is haar linker schouder een zwakke plek, omdat haar vader die vroeger gebroken heeft bij haar.
Persoonlijk: Door middel over haar zelfcontrole te zeuren, krijg je haar snel kwaad, waardoor ze roekeloos word en blind van woeden, dus let ze minder op de dingen die om haar heen gebeuren. Als je haar er ook mee confronteert dat ze moordlustig is, probeert ze het tegendeel te bewijzen, door het gevecht expres te verliezen, omdat ze alles behalve moordlustig wilt zijn. Ze kan ook precies het tegenovergestelde gaan doen en uit woede zal ze die persoon dan uit stukken proberen te scheuren.

Draken soort: Witte Draak
Geslacht draak: Mannelijk
Naam Draak: Sanou, het betekend rode sneeuw.

Verleden: Shimara is wat je noemt een beetje een probleemkind. Ze komt uit een vreemd gezin, die nogal wat duistere kanten kent. Haar ouders, zijn moordenaars van de hoogste plank. Ze moorden, voor de lol of uit wraak en komen er elke keer mee weg. De 4 sterren maken al jaren jacht op hen, maar nog steeds zonder succes. Ze wisten zich schuil te houden ergens in een hutje, waar ze hun kinderen opvoeden. Hiroshi de broer van Shimara, was al gevlucht voordat zij geboren was. Hij wilde zijn eigen toekomst en leven beslissen. Yukiwa, volgde na de geboorte van Shimara het voorbeeld van haar broer en vluchtte weg voor haar ouders. Ze is opgevoed met 1 goude regel van haar ouders: ‘Dood iedereen die je in de weg staat snel en ga dan zo snel mogelijk weg van die plek.’ Haar ouders werden ingehuurd voor moorden, loste hun eigen problemen altijd op met geweld en kende geen genade. Met deze regel probeerde ze hun kinderen –eigenlijk zagen ze hun kinderen meer als hun opvolgers- ook op te voeden. Bij de oudere broer en zus van Shimara was dit mislukt, omdat ze ontsnapt waren. Door deze voorvallen, was Shimara echter de dupe ervan. Haar ouders matte haar elke dag helemaal af bij de trainingen en als ze ergens beswaar tegen had, werd ze geslagen en hard ook. Uiteindelijk, gebeurde er iets waardoor Shimara dit alles niet meer aan kon. Shimara was nu zo een 13 jaar oud. Haar woede en haat voor haar ouders werd steeds groter en haar verzet nam toe. De training met haar vader was net voorbij en hij had weer eens wat te mekkeren over haar. Als gevolg daarvan maakte ze een scherpe en felle opmerking. Haar vader werd hierdoor woedend en gooide vlak daarna een dolk naar haar toe, gewoon uit reactie. Shimara kon de dolk gedeeltelijk ontwijken. Ja, gedeeltelijk. Hij vloog eerst op haar maag af, maar omdat ze bukte, maakte hij een lelijke en diepe wond op haar voorhoofd. Hij liep van haar wenkbrauw, tot de plek waar haar eerste haar begon te groeien. Toen ze zich recht had gesteld en haar hand tegen de wond aan gedrukt hield, stond haar vader opeens voor haar en gaf haar een harde stoot tegen haar schouder, waardoor ze meteen weer op de grond viel en in het stof beet. De pijn was ondragelijk, overal, alsof haar lichaam zowat uit elkaar scheurde. Maar, er deed nog iets pijn, maar dan van binnen. De woede van binnen was zo enorm groot geworden, dat het gewoon pijnlijk was dat ze haar ouders hier elke keer ongestraft mee door liet gaan. Nadat ze haar hoofd had verbonden en haar schouder zo strak mogelijk had afgebonden met verband –omdat hij gebroken was- , sloop ze weg van haar ouders, samen met haar kleine zusje. Ze had dit nooit gedurfd, maar nu vond ze het genoeg. Uiteindelijk durfde haar ouders haar niet achterna te komen, omdat de 4 sterren nog steeds jacht op hen maakte. Dit was waarschijnlijk ook de redding van Shimara en haar kleine zusje Freia. Uiteindelijk is Shimara Freia kwijt geraakt in het bos. Ze waren aan het overnachten en toen Shimara wakker werd, was Freia weg. Ze ging opzoek naar haar en reisde ver. Ze heeft haar nooit gevonden. Wel had iemand anders gevonden, haar oudere zus Yukira, op de markt. Yukira herkende haar jongere zusje gelukkig en nam haar mee naar haar huis, waar ze nu nog steeds met elkaar wonen. Yukira en Shimara maken alleen best vaak ruzie, omdat Shimara best stil en gesloten is, terwijl Yukira vrolijk en bijdehand is ingesteld. Toch kunnen de zussen niet zonder elkaar.
*Overig: Eigenlijk doet Shimara dit alles –draak nemen, oefenen etc.- om 2 redenen: Ze wilt haar zusje Freia weer vinden, want ze weet zeker dat ze nog in leven is. Én ze wilt wraak. Wraak nemen op haar ouders en ze laten voelen hoeveel zij heeft geleden. Want het is haar ouders hun schuld, dar haar leven kapot is gegaan.

Plaatje:

Aliance Shimara Kaburagi 200712605349994q
Aliance Shimara Kaburagi Satellac
Aliance Shimara Kaburagi Gsdshootingstar
Aliance Shimara Kaburagi Anime44
Aliance Shimara Kaburagi Large4f7c38a69203b4ee4cu
Aliance Shimara Kaburagi Hug13632theanimegallery
Aliance Shimara Kaburagi 70270fbd

Watashi baka 8D
Watashi kawaii ne, etc. etc.


Laatst aangepast door Shimara op wo okt 21, 2009 4:15 pm; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Maliah Stealnail
Draken meesteres
Maliah Stealnail

Aantal berichten : 120
Registratiedatum : 04-10-09

Aliance Shimara Kaburagi Empty
BerichtOnderwerp: Re: Aliance Shimara Kaburagi   Aliance Shimara Kaburagi Icon_minitimevr okt 16, 2009 8:30 pm

Goedgekeurd en je krijgt de witte draak Loled

_________________

Aliance Shimara Kaburagi Shinin13
When you are smiling to me, I have got the feeling that I am in heaven
Terug naar boven Ga naar beneden
http://beyondfantasy.actieforum.com
 
Aliance Shimara Kaburagi
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Beyond Fantasy :: Personages :: Het aanmelden-
Ga naar: