This World goes Beyond Fantasy and Magic
 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Yue Ling Chau

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yue
Verzorger
Yue

Aantal berichten : 1
Registratiedatum : 15-11-09

Yue Ling Chau Empty
BerichtOnderwerp: Yue Ling Chau   Yue Ling Chau Icon_minitimezo nov 15, 2009 8:16 pm

Volledige naam: Yue Ling Chau.
Roepnaam/bijnaam: Yue word het liefst gewoon bij haar eigen naam genoemt, ze reageerd dan ook niet op bijnamen.
Leeftijd: 16.
Verjaardag: 10 december.
Sterrenbeeld: Boogschutter.
Geslacht: Vrouw.
Elementaire kracht: Vuur
Overige kracht: Helen.
Wapen: Kromzwaarden
*Extra wapen: Ze heeft net al Ayase altijd werpsterren bij zich.
*Vechtsport: Yue doet haar hele leven al aan hapkido
Vechtstijl: Haar hele familie doet aan deze vechtsport. Yue heeft de vechtstijl geleerd van Ayase, haar broer. Het is een traditie in de familie. Als klein meisje keek ze al toe hoe haar oudere broers het Ayase leerden, stiekem probeerde ze het na te doen in de schuur. Uiteindelijk stemde iedereen ermee in dat Ayase het aan Yue zou leren.

Status: Yue komt in het begin nogal donker over op de mensen om haar heen, maar eigelijk is het een heel lief en open meisje. Ze werd altijd beschermd door haar broers, vooral met Ayase had ze een erg sterke band. Daardoor heeft ze nooit geleerd om voor haarzelf op te komen.
Afkomst: Yue komt oorsprokelijk uit een vuur en bliksem familie. Als baby is ze te vondeling gelegt in het bos. Familie Chau had haar gevonden en hebben haar opgevoed als hun eigen kind. Ze heeft dus ook de normen en waarden van een water familie. De familie Chau hecht veel waarden dat als er iemand trouwt, dat zou zijn met iemand van dezelfde afkomst. Yue zou dus gaan trouwen met iemand die de kracht water/ijs bezit. Voor haar is dat vanzelf sprekend, want ze heeft altijd bij hun gewoond en is daar ook opgegroeid.
Familie:
Vader: Fei Hung (51) Water
Moeder: Yue (43) Ijs
Broers: Tso (21) en Lee (25), Beide Water. Ayase (18) Ijs.Lengte: 1.61 ze is nog niet helemaal uitgegroeid maar veel langer zal ze niet worden.
Omschrijving haar: Yue's haar is Spierwit. Het is best dik, waardoor ze het vaak knipt. Ze heeft vrijwijl altijd het zelfde kapsel, Lang en steil.
Omschrijving ogen: Yue’s ogen zijn rood/roze.
Bouw van het lichaam: Yue is best klein maar daar heeft ze verders geen problemen mee. Ze heeft een echt vrouwen lichaam, dat ze vaak verbergt achter haar lange jurken.
Kledingstijl: Yue is gek op jurken die lekker opvallen. Ze draagt bijna nooit een broek of dergelijke.
*Andere uiterlijke kenmerken: Yue draagt een zilver armbandje die ze nooit afdoet. Het arbandje betekend er veel voor haar omdat het een familie erfstuk is. Dat is het enige wat zij nog heeft van haar biologische familie. Yue heeft een groot litteken over haar rug lopen.
Passies: Yue heeft een passie voor de natuur. Ze is gek op alles wat te maken heeft met de oorsprong van alles. Ze is ook erg geintreseerd in sterrenkunde. Ze is dus vaak buiten te vinden om kruiden en bloemen te zoeken en ’s nachts om naar de sterren te kijken.
Afkeer: Yue kan er helemaal niet tegen als mensen liegen tegen haar. ze kan er ook heel slecht tegen als mensen de natuur slecht behandelen.
*Verslavingen/genotsmiddelen: Yue is net als haar broer Ayase gek op eten. Ze is vooral gek op zoetigheid en fruit.

Karakter:
open, mensenkennis, eerlijk, vriendelijk, liefdesvol.
Wraaklustig, lustig, koppig, ijdelheid,

Yue is eigelijk altijd vrolijk, maar soms kan ze nogal wraakzustig worden als mensen haar wat aandoen. Ze wil mensen wel altijd helpen maar durft zelf niet snel hulp te vragen aan anderen.
Ze krijgt vaak wel wat ze wilt, dat komt vooral omdat ze erg koppig is. Ze houd ervan om met vrienden te zijn en leuke dingen te doen. Ze gaat niet snel om met mensen die ze niet kent, ze wil ze eerst leren kennen voor zij ze vertrouwt.Relaties: Yue is vol van liefde dat ze graag aan mensen geeft, haar familie is erg belangrijk voor haar. yue houd ervan om haar liefde te delen met een jongen, maar voor ze dat kan doen moet ze wel een soort van toestemming vragen aan haar broer Ayase. Hij probeerd haar te beschermen tegen verdriet en pijn. Als ze een relatie heeft geeft ze al haar mogelijke liefde aan die persoon, ze zal dan ook nooit vreemdgaan of liegen tegen iemand van wie ze houd.

Bijzonderheden aan karakter: Yue is bang om toe te geven dat ze ergens bang voor is, ze is bang dat mensen haar dan uitlachen of laten zitten.
*Talenten: Yue is erg goed in harp spelen, ze speelt al harp sinds haar 7e. Ze heeft harp leren spelen van haar grootmoeder, die op haar 8e is overleden. Sinds dien heeft ze een zwakte voor harp muziek, want ze denkt dan terug aan haar grootmoeder.
Zwakheden: Yue wordt snel boos, ze is ook erg wraakzuchtig. Als je iets verkeerds tegen haar zegt kan ze heel erg bot en boos reageren.
Zwakke plekken: Yue is gevoelig voor plotselinge kou en licht, dat komt omdat ze oorspronkelijk uit een vuur familie komt. Haar andere zwakke plek is als mensen haar gaan vragen naar haar biologische afkomst.

Draken soort: Blauwe Draak
Geslacht draak: Vrouwelijk
Naam Draak: Kyoshi


Verleden: Yue komt oorsprokelijk uit een familie die de kracht vuur en bliksem bezitten. Als baby is zij ten vondeling gelegd in een bos. De familie Chau heeft haar gevonden en haar opgevoed, Yue beschouwd hun als haar echte familie. Haar familie hecht veel waarde aan normen en waarden. Yue en haar broers zijn grootgebracht volgens de tradities van de familie, die al zijn bijgebracht aan de overgrootouders van hun ouders, etc. zo willen ze bijvoorbeeld dat al hun kinderen iemand trouwen met de kracht water óf ijs. Iets anders word niet getolereerd, al helemaal geen vuur of bliksem. Dat zou een schande voor de familie zijn. Wie zoiets ook maar in zijn hoofd zou halen, word verbannen uit de familie. Yue heeft zich zijn hele jeugd altijd aan deze regels gehouden, maar nu zij er op uit zal gaan zal hier misschien wel verandering in komen. Het was een best rijk gezin, maar dat laten ze echter nooit zien. Het gezin was altijd heel gezellig en hecht, Yue maakt dan ook geen onderscheid tussen arm en rijk.

*Overig: -

Watashi kawaii, ne?
Watashi baka 8D


Laatst aangepast door Yue op di nov 24, 2009 10:35 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Maliah Stealnail
Draken meesteres
Maliah Stealnail

Aantal berichten : 120
Registratiedatum : 04-10-09

Yue Ling Chau Empty
BerichtOnderwerp: Re: Yue Ling Chau   Yue Ling Chau Icon_minitimezo nov 15, 2009 9:27 pm

Goedgekeurd! En je krijgt de blauwe draak

_________________

Yue Ling Chau Shinin13
When you are smiling to me, I have got the feeling that I am in heaven
Terug naar boven Ga naar beneden
http://beyondfantasy.actieforum.com
 
Yue Ling Chau
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Beyond Fantasy :: Personages :: Het aanmelden-
Ga naar: