This World goes Beyond Fantasy and Magic
 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Ayase Yue Chau

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ayase
Verzorger
Ayase

Aantal berichten : 169
Registratiedatum : 17-10-09
Leeftijd : 24
Woonplaats : Zwolle

Ayase Yue Chau Empty
BerichtOnderwerp: Ayase Yue Chau   Ayase Yue Chau Icon_minitimema nov 02, 2009 10:06 pm

Volledige naam: Ayase Yue Chau
Roepnaam/bijnaam: Ayase heeft niet echt een bijnaam. Sterker nog; hij heeft een hekel aan bijnamen, dus hij word het liefst gewoon met Ayase aangesproken.
Leeftijd: 18
Verjaardag: November.
Sterrenbeeld: Schorpioen.
Geslacht: Man.
Elementaire kracht: Water
Overige kracht: telekinese
Wapen: Ayase heeft leren vechten met dubbele nunchucks, dat was altijd al zijn favoriete wapen. Verder kan hij ook vechten met een bo, maar dat doet hij nog maar zelden.
*Extra wapen: Hij heeft altijd werpsterren bij zich.
*Vechtsport: Ayase doet al zo'n beetje zijn hele leven aan Hapkido.
Vechtstijl: Ayase doet al zo lang hij zich kan herinneren aan Hapkido, van kleins af aan trainde hij met zijn broers. Zijn hele familie doet aan deze vechtsport.

Status: Ayase gedraagd zich tegenover de meeste mensen vriendelijk en open, al kan hij soms een beetje vreemd over komen. Mensen vinden hem meestal ook wel aardig, maar er zijn natuurlijk ook mensen die hem wel kunnen schieten. Vooral omdat hij wel eens de neiging heeft om bepaalde mensen te negeren, als hij ze niet mag of als hij vind dat ze irritant zijn.
Afkomst: Heel Ayase's familie komt uit het oosten, en bezitten allemaal de kracht van water. Ze hechten er dan ook veel waarde aan dat Ayase ooit iemand trouwt, die van dezelfde afkomst is.
Familie:
Vader: Fei Hung (51) Water
Moeder: Yue (43) Ijs
Broers: Tso (21) en Lee (25), Beide Water
Zusje: Ling (15) Ijs


Lengte: Ayase is 1.79, en is uitgegroeid.
Omschrijving haar: Ayase's haar is pikzwart. Hij heeft niet heel dik haar, maar het zijn ook niet alleen een paar dunne sprieten. Laten we zeggen dat hij gewoon 'normaal' haar heeft.
Omschrijving ogen: Ayase's ogen zijn zwart, tenminste, zo lijken ze wel.
Bouw van het lichaam: Ayase is redelijk lang, maar dat maakt hem nog niet meteen slungelig. Hij heeft een normale bouw. Wel heeft hij brede schouders, en is hij vrij lenig.
Kledingstijl: Ayase houd voornamelijk van blousjes, en simpele dunne truien. Zijn broeken kunnen nogal verschillen.
*Andere uiterlijke kenmerken: Ayase heeft een zilveren kettinkje om zijn nek hangen, met een kruisje eraan. Hij doet hem nooit af, en word ook helemaal hysterisch als anderen er aan zitten. Verder heeft hij een litteken over zijn heup lopen.

Passies: Ayase gaat en staat met zijn acoestische gitaar Hij speelt al sinds zijn 6e, en kan sindsdien niet meer zonder. (De kleur van de gitaar is zwart,).
Afkeer: Ayase kan er niet tegen als mensen tegen hem liegen, of hem op wat voor manier dan ook verraden. Ook kan hij er niet tegen als mensen geen beslissingen kunnen maken, of niet weten wat ze willen.
*Verslavingen/genotsmiddelen: Ayase heeft een complete eetverslaving. Hij is altijd wel ergens op aan het kauwen. Waar eten of drinken is, is Ayase.

Karakter:
open betrouwbaar charmant sociaal romantisch rustig
lustig verstrooid onvoorspelbaar nieuwsgierig koppig

Ayase is over het algemeen een vrolijk persoon, al kan hij soms ietwat gemeen over komen bij mensen die hem niet goed kennen. Hij bedoeld alles meestal wel goed, maar hij is soms iets te veel een goedzak., waar anderen misbruik van zullen maken. Met goede vrienden laat hij zich echter van een andere kant zien, en kan hij goed dienen als een luisterend oor of een schouder om op uit te huilen. Het is echt een persoon wat je eerst beter moet leren kennen, voordat hij je volledig in vertrouwen neemt. Ayase is echt een gezelligheids persoon, en houd er dan ook van om tussen de mensen te zijn, maar als hij zegt dat hij alleen wil zijn, kan je hem ook maar beter laten. Als hij iets niet wil en anderen drammen door, is de kans nogal groot dat hij boos word. Hij maakt nooit zomaar beslissingen.Relaties:
Ayase houd heel erg veel van liefde. Het komt haast niet voor dat hij alleen is. Hij is alleen niet zoals je dan waarschijnlijk denkt een of andere player, dat zeker niet, hij houd er gewoon enorm van om met iemand samen te zijn. Het hoeft niet altijd even serieus te zijn, hij is niet vies van gewoon een scharrel, hij is gewoon meer het type voor een serieuze relatie. Hij zou ook nooit iemand bedriegen.
Bijzonderheden aan karakter: Ayase is heel erg bang om afgewezen te worden, dat hoeft niet persé met liefde temaken te hebben, maar gewoon het idee dat iemand hem ergens niet bij wil hebben.
*Talenten: Naast zijn vechtsport hapkido en het bespelen van zijn gitaar, kan hij ook heel goed tekenen. Hij laat zijn tekeningen alleen bijna nooit zien aan anderen. Dan moet je wel héél speciaal zijn.
Zwakheden: Ayase is uitermate slecht in het in bedwang houden van zijn gedachten. Niet dat hij een flapuit is, hij ligt soms zó met zijn gedachten overhoop dat hij het af en toe niet meer door heeft dat er iemand tegen hem praat.
Zwakke plekken: Ayase is heel erg gevoelig voor warmte, hij verbrand redelijk snel. Dit betekend niet dat hij er een hekel aan heeft om voor de kachel te zitten. Hij kan er niet tegen als iemand de mensen waarvan hij houd pijn doet, of verdriet doet op wat voor manier dan ook.

Draken soort: Rode Draak.
Geslacht draak: Mannelijk.
Naam Draak: Makoto


Verleden: Ayase komt uit een familie die heel veel waarde hecht aan normen en waarden. Ayase en zijn broers, en ook zijn zusje zijn grootgebracht volgens de tradities van de familie, die al zijn bijgebracht aan de overgrootouders van hun ouders, etc. Zo willen ze bijvoorbeeld dat al hun kinderen iemand trouwen met de kracht water óf ijs. Iets anders word niet getolereerd, al helemaal geen vuur of bliksem. Dat zou een schande voor de familie zijn. Wie zoiets ook maar in zijn hoofd zou halen, word verbannen uit de familie. Ayase heeft zich zijn hele jeugd altijd aan deze regels gehouden, maar nu hij er op uit zal gaan zal hier misschien wel verandering in komen. Het was een best rijk gezin, maar dat laten ze echter nooit zien. Het gezin was altijd heel gezellig en hecht, Ayase maakt dan ook geen onderscheid tussen arm en rijk.
*Overig: -


Watashi kawaii, ne?
Watashi baka 8D

Ja ik post mijn aamelding even opnieuw, omdat Ayase door mij gespeeld word met een heel ander karakter, en zodat ik nu zelf af en toe wat aanpassingen kan maken indien nodig, dan hoef ik het Linda niet steeds te vragen ;D Wat mij betreft mag je de oude aanmelding verwijderen!


Ayase Yue Chau 3
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Ayase Yue Chau
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Beyond Fantasy :: Personages :: Het aanmelden-
Ga naar: