This World goes Beyond Fantasy and Magic
 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Het verleden van Azzulacta

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maliah Stealnail
Draken meesteres
Maliah Stealnail

Aantal berichten : 120
Registratiedatum : 04-10-09

Het verleden van Azzulacta Empty
BerichtOnderwerp: Het verleden van Azzulacta   Het verleden van Azzulacta Icon_minitimezo okt 11, 2009 11:45 am

Geloof het of niet, maar wat iedereen nu kent als Azzulacta, was vroeger ook wel bekend als "De Aarde". Ja, slechts een paar wezens weten dit nog, omdat de aarde uit een gevallen is in miljoenen blokken, bijna 300 jaar geleden. O, wist je dat nog niet? Laat me je dan het verhaal vertellen, waardoor alles een stuk duidelijker zal worden en waardoor je zelf in de wereld zal belanden en je mee gevoerd word, door de nieuwe wereld...

Het is 298 jaar geleden, in het jaar 2009. De mensheid groeit steeds verder uit tot het walgelijkste wezen op de aarde. Dit komt door de egoïstische besluiten die iedereen maakt en omdat niemand meer rekening met elkaar houd. De mens blijft maar uitvinden, blijft maar nieuwe wapens ontwikkelen en ze roeien elkaar zelfs uit, door hun moord partijen. Geweld proberen ze op te lossen met meer geweld en vervuilen de wereld, alsof het iets heel gewoons is. En het eerste is nog, dat ze er zelf helemaal niks tegen doen. Ze vinden het niet eens erg en gaan gewoon door met deze manier van leven. Maar 1 ras word dit wel zat, de draken. De elementen draken, Water, Aarde, Vuur en Lucht. Zij worden bedreigt door de vervuiling van het milieu, door de moderniteit en kunnen niet meer tegen het feit dat de mensheid hun eigen soortgenoten kil vermoorden. Samen proberen ze op een idee te komen om de mensen te straffen voor hun egoïstische daden, maar niet door ze meteen allemaal te doden. De Vuur draak en de Aarde draak hadden eindelijk op een idee. Elke draak zijn hulp was nodig hiervoor en kreeg zijn eigen taak. De Aarde draak kreeg de opdracht grote, diepe barsten en scheuren in de aarde te maken, waardoor de aarde uiteindelijk uit een zou vallen in miljoenen blokken. Ook kreeg hij de opdracht ervoor te zorgen dat de aarde niet meer vruchtbaar was, zodat de mensen geen akkers meer konden verbouwen. De Lucht draak kreeg de opdracht ervoor te zorgen dat de blokken wel bleven zweven, op zijn luchtdruk, maar dat het verder boven de blokken, waar de mensen woonde windstil moest zijn. Dat zou ervoor zorgen dat er bepaalde planten niet meer konden groeien. De Water draak kreeg de taak om het niet meer te laten regenen en de zeeën en rivieren droog te leggen. Zo zouden mensen het steeds moeilijker krijgen om te overleven. En uiteindelijk zorgde de Vuur draak voor enorme hitte. Met de kracht om het dag en nacht te kunnen laten worden, zorgde hij ervoor dat de zon 10 hele dagen bleef schijnen. Dit hield wel in dat hij 10 dagen lang zijn ogen open moest houden, want als hij ze sloot, zou de avond komen. En zo gebeurde het, de draken wachten zo af, keken toe naar hoe de mensen zich moesten redden in de brandende zon, zonder water, wind of zonder dat er iets van leven kon groeien.

10 dagen waren verstreken en de Vuur draak kon nog maar net zijn ogen open houden. Uiteindelijk hoorde ze een paar mensen bidden. Nee, ze smeekte zelfs. De Lucht draak en Water draak gingen uiteindelijk naar de aarde om met de mensen te praten, terwijl de Aarde draak achter bleef met de Vuur draak, om hem wakker te houden. De mensen waren zo bang, bang voor de dood die ze in de ogen staarde omdat ze voor bijna 2 dagen al niks te drinken gehad hadden. De draken kregen medelijden en besloten een deal te sluiten, de mensen zouden stoppen met waar ze mee bezig waren, dus stoppen met zinloos gedoe zoals het vervuilen van de wereld en het zinloos moorden. Ze moesten alle moderne spullen vernietigen en weer opnieuw beginnen met alles. Ze moesten beginnen zoals in de middeleeuwen, in leven blijven door op diezelfde manier te gaan leven. De mensen deden wat hen werd opgedragen. Alles, elk laatste deeltje van technologie werd vernietigd en de draken zorgde met hun magie ervoor dat alles zoals in de middeleeuwen werd. Maar, de aarde bleef in gescheurde blokken. Want, ze wisten wanneer ze dit zouden veranderen, dat de mensen dan weer gewoon alles opnieuw gingen doen. Er zou dan niks veranderen.

2 jaar waren verstreken, maar de mensheid hun bestaan hing aan een zijden draadje. Ze konden niet meer wennen aan zo een leven en stonden allemaal op het punt om het op te geven, tot ze onverwachts hulp kregen. Hulp van andere wezens, van andere werelden en dimensies. De wezens kregen medelijden en besloten ze te helpen, door tips te geven en ze leren gebruik te maken van de situatie. De mensen leerde van elke vreemde wezen, elk verschillend volk trucs, om te overleven in deze situatie en nog veel meer. Ze leerde bepaalde krachten te beheersen en sloten vriendschap. De volkeren en wezens besloten om bij de mensen op de aarde te blijven wonen. Maar, technisch gezien bestond de aarde niet eens meer, omdat het uit een gevallen was. Iedereen vond dat er een nieuwe naam verzonnen moest worden, want bij een nieuwe start, hoorde ook een nieuwe naam. Uiteindelijk kwam een elf op een idee. 'We noemen het Azzulacta, vernoemd naar de dappere strijder Azzuen, hij heeft veel voor ons gedaan vroeger en leeft nu nog steeds. Dus zullen we het zo noemen, als een eerbetoon en bedank.' De aarde veranderde in Azzulacta en de mensen veranderde in strijders. Alles was compleet anders geworden nu, maar één ding kwam terug. Mensen begonnen weer kil te moorden en bleven egoïstisch. Sommige gingen zelfs verboden, zwarte magie leren beheersen. De 4 elementaire draken werden steeds kwader, omdat ze de mensen een 2e kans hadden gegeven en nog steeds deden ze hetzelfde. Uit blindheid van hun woede, riepen ze al hun broeders en zusters bij elkaar, van de andere planeten en dimensies. De andere draken, van groot tot klein, van zwart tot wit kregen de opdracht op Azzulacta te gaan wonen en daar terreur te zaaien, ervoor zorgen dat de mensen gestraft werden. De mensen leefde in angst, konden niet meer gewoon over straat en waren nu echt ten einde raad. Hoe werd dit nu opgelost?

_________________

Het verleden van Azzulacta Shinin13
When you are smiling to me, I have got the feeling that I am in heaven
Terug naar boven Ga naar beneden
http://beyondfantasy.actieforum.com
 
Het verleden van Azzulacta
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Beyond Fantasy :: Informatie :: Het Verleden-
Ga naar: